Meritmind söker en konsult inom redovisning till stort internationellt bolag i Göteborgsområdet

Göteborg Heltid

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Bokslutsarbete (månads-, och årsbokslut)
 • Kontoavstämningar och rapportering
 • Skatt och moms
 • Årsredovisning
 • Ansvara för internkontroll
 • US GAAP-rapportering till USA
 • Driva projekt

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från redovisningsroller på en större ekonomiavdelning. Du har tidigare arbetat självständigt med bokslutsarbete för bolag i internationell koncern. Uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem, arbetat inom revision samt om du tidigare varit i personalledande ställning.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad, energisk samt vill vara med att skapa värde till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Göteborg


Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Eva Leinemar på 070- 824 12 20 eller Eva.Leinemar@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.