Meritmind söker en erfaren och driven kontorschef till vårt Göteborgskontor

Göteborg Heltid

Meritmind grundades år 2000 och vårt kontor i Göteborg öppnade under 2014. Nu vill vi ta nästa steg i vår tillväxtresa. Därför söker vi nu en kontorschef som kan axla ansvaret att hjälpa våra kunder och medarbetare i Region Väst till framgång!

Vi erbjuder:
Ett av Göteborgsregionens mest spännande jobb. Du kommer till Sveriges ledande ekonomikonsultföretag, med kvalificerade kollegor och där kund alltid är i fokus. Meritmind har stort fokus på att vara kunders förstahandsval och satsar mycket på att ligga i framkant vad avser tjänster, arbetssätt och innovation.

Arbetsuppgifter:
Som Kontorschef ansvarar du för att Meritmind Väst stärker sin position som Sveriges ledande ekonomikonsultbolag. Det geografiska området som kontoret täcker är Västra Götaland med stort fokus på Storgöteborg.
Då du kommer att ha fullt resultat- och personalansvar blir en viktig del av dina arbetsuppgifter att säkerställa att regionen är rätt bemannad, att medarbetare är motiverade samt att de ges förutsättningar för att driva- och utvecklas i sina roller samt som grupp. I dagsläget är det fem direktrapporterande kollegor på kontoret.
För att förstå våra kunders behov och hur vi kan hjälpa dem till framgång kommer du också att ha eget kundansvar.
Du kommer även att arbeta på ett övergripande plan då du kommer att ingå i Meritminds Ledningsgrupp för affärsområde Interim och Rekrytering. Du rapporterar till Operativ Chef Syd & Väst, som ingår i koncernledning.

För att trivas i rollen tror vi att du:

 • Har erfarenhet från att leda, expandera och hållbart bygga en konsultverksamhet med stort kundfokus
 • Vana vid fullt resultatansvar
 • Är duktig på att utveckla medarbetare och bygga välfungerande lag samtidigt som du gillar att vara hands-on, ta initiativ, agera och få saker genomförda både själv och tillsammans med andra
 • Har egen erfarenhet av komplex försäljning, gärna kompetens i termer av kvalificerade konsulter och projekt
 • Är lokalt förankrad i Göteborg med omnejd
 • Har potential och vilja att utvecklas vidare i din roll tillsammans med dina kollegor i Väst och övriga Meritmind koncernen

Placeringsort: Göteborg

Om Meritmindkoncernen
Meritmindkoncernens gemensamma mission är att hjälpa företag och människor att lyckas inom ekonomiområdet. Vi tror att när både medarbetare och företag får rätt förutsättningar når de framgång och resultatet blir ett hållbart företagande.
Meritmind grundades år 2000 av entreprenören Helena Casserlöv-Kvist med fokus att tillhandahålla kvalificerade interimslösningar och rekrytering av chefer och specialister inom ekonomiområdet. Efterhand har även andra tjänster utvecklats och Meritminds rådgivningsverksamhet bistår nu också med hjälp inom ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Meritmindkoncernen består även av Brightby samt Meritmind GmbH i Tyskland. Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion. Under 2018 utökades kompetensutbudet med kandidater och konsulter inom bank, finans och försäkring.
Koncernen har ca 400 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Västerås, samt i Düsseldorf i Tyskland.
Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens) och är fortfarande ett tillväxtorienterat bolag. Tillväxten sker med kvalitet, lönsamhet och glädje i fokus och företagskulturen präglas av professionella, resultatinriktade och omtänksamma kollegor.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 20/8. Maila din ansökan till: rekryteringmm@meritmind.se
Vid frågor kan du vända dig till Håkan Ossmyr, Operativ Chef Syd & Väst via vår växel på telefonnummer 031-383 55 00.

Tänk på följande innan du skickar din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

OBS: Använd ej knappen ”Ansök till denna tjänst”. Vänligen maila din ansökan till rekryteringmm@meritmind.se.  

Tjänsten är tillsatt.