Meritmind söker redovisningskonsulter, Göteborg

Göteborg Heltid

Arbetar du idag som konsult inom redovisning? Vi söker konsulter för anställning men även dig som är intresserad av att som egen företagare med F-skattsedel ta uppdrag via oss.

Som konsult på Meritmind erbjuds du möjligheten att utvecklas inom ekonomiområdet och att arbeta med varierande och attraktiva uppdrag. Hos oss på Meritmind har du som anställd konsult fast månadslön, möjlighet till kompetensutveckling och får vara en del av ett attraktivt varumärke inom ekonomi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bokslutsarbete
  • Löpande bokföring
  • Årsredovisning
  • Koncernredovisning
  • Skatt och moms
  • Rapportering

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från redovisningsroller. Du har erfarenhet av att arbeta i Excel och har goda kunskaper i svenska samt engelska.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som redovisningskonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya miljöer och människor. Du tycker om att vara delaktig, att skapa värde samt bidra till Meritminds kunders tillväxt och lönsamhet. Som person trivs du med samarbete och är bra på att strukturera ditt arbete.

Placeringsort: Göteborg

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta kandidatansvarig, Felix Eliason på 0700 – 80 94 79. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är sökbar så länge denna annons är publicerad.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Du kan bara bifoga ett dokument, eventuellt personligt brev ska ingå i CVt.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.