Norsktalande administratör inom bank och finans

Stockholm Heltid

Talar du norska och vill jobba i en spännande administrativ tjänst inom bank och finans? Vi söker nu kandidater som talar norska och är bekväma med att jobba med norska som främsta språkbruk. Tjänsten är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågår i sex månader med goda möjligheter till överrekrytering.

Om rollen:

Ditt arbete innefattar daglig kontakt med kunder som har hamnat på obestånd. Som inkassohandläggare får du ta hand om uppdraget att via telefon och mail kontakta personer som inte har betalat sin räkning eller skuld, och påminna dem om deras skyldigheter att betala. Det förekommer även samtal och mail från personer som har frågor eller funderingar kring sina skulder och om de kan få hjälp med t. ex. en avbetalningsplan för att betala sin skuld. Viktigt är att du trivs i en roll som kombinerar både administration och kundkontakt, då du arbetar lösningsorienterat för att nå överenskommelser med så många slutkunder som möjligt.

Vem är du?

Vi söker dig som är en serviceinriktad person som tycker om att skapa nya kontakter, trivs i att kommunicera och bygga relationer med olika typer av människor. Vi ser att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt, är en problemlösare och noggrann i ditt arbetssätt samt har ett gott öga för detaljer.

Vi tror att du:

  • Har ett stort driv, god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas.
  • Har mycket goda kunskaper i norska och engelska, både muntligt och skriftligt

Låter detta intressant? Sök redan idag!

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Adam Bengtsson på 0701-66 08 54 eller adam.bengtsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer