PayEx söker senior redovisningsekonom till Visby

Visby Heltid

Nu söker vi en erfaren redovisningsekonom till ett kompetent och trevligt redovisningsteam inom Group Finance i Visby. Behöver du inte googla IKLU så hoppas vi att du läser vidare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Avdelning Group Finance uppdrag är att säkerställa att PayEx har en välfungerande ekonomifunktion. Det innebär bland annat intern- och extern finansiell rapportering samt support till verksamheten med löpande analyser och stöd i ekonomiska frågor.

Som redovisningsekonom kommer du att stå för en god grundkompetens inom redovisning och finans och vara delaktig i många av PayEx och redovisningsavdelningens viktiga processer kring riskhantering, finansiell redovisning, rapportering och analys.

Ansvarsområden

  • Säkerställa att PayEx efterlever redovisningslagen och kapitaltäckningsregelverket och löpande hålla sig uppdaterad om regelverksändringar
  • Ansvara för Capital Forecast och IKLU processen samt Risk & Compliance för finansfunktionen
  • Vara uppdaterad på gällande skatte- och bokföringslagstiftning och kapitaltäckningsregelverk
  • Driva kontinuerlig utveckling av processer och system
  • Bistå i myndighetsrapportering
  • Bistå i löpande redovisning, bokslut och rapportering för alla koncernens legala enheter

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker en mångårigt erfaren och duktig redovisare, gärna med revisorsbakgrund, som förstår finansiella flöden. Du är prestigelös och flexibel och har inga problem att driva dina uppgifter på ett självständigt sätt.

Som grund har du en akademisk examen motsvarande Civilekonom eller MBA.

Du behöver ha goda kunskaper om finansiella regelverk, inklusive IFRS. Därutöver är koncernredovisning, kreditriskhantering och effektivisering av redovisningsprocesser värdefulla erfarenheter.

Får vi önska att du är en riktig Excelräv?

Placeringsort
Visby

Om PayEx och Gotland

PayEx är arbetsplatsen där nutidens utveckling ger utrymme till innovation, här är skälet till att alltid ligga i framkant givet. Här ges utrymme till att tänka nytt, få ansvar och frihet.

Vår vision är att alla förr eller senare ska betala via PayEx. Det är en ambitiös vision som visar att vi har en stark tro på oss själva. Vi drivs av hög servicegrad, innovationskraft och entreprenörsanda. PayEx framgång beror till stor del på att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som tar ett stort ansvar.

Vi vill att du delar våra värderingar och därmed har fokus på Service, vill arbeta med din egen och andras Knowledge, anser att Honesty är en självklarhet och älskar Innovation lika mycket som vi gör.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på: http://gotland.com/flytta-hit/

På instagram kan du via @payexpeople följa PayEx medarbetares vardag.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar PayEx med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Håkan Holmberg på 073-394 55 52. Frågor om tjänsten kan också besvaras av PayEx CFO Nils Lossius, 076-171 71 33. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 juli 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.