Projektcontroller i Göteborg? Se hit!

Göteborg Heltid

Meritmind är konsultbolaget som är experter på kvalificerade ekonomitjänster. Vårt kontor i Göteborg är på kraftig tillväxt och vi har en stor efterfrågan på kvalificerade konsulttjänster – därför söker vi dig som är Projektcontroller och som vill bli del av vårt konsultgäng.  Vi på Meritmind kan erbjuda dig varierande och utmanande konsultuppdrag hos våra kunder. Som Projektcontroller på Meritmind erbjuder vi trygg månadslön, sex veckors semester och tillgång till ett stort nätverk av kunniga och trevliga medarbetare, som regelbundet träffas för utbildningar, fokusgrupper och sociala aktiviteter.

De flesta av våra kunder verkar inom den privata sektorn och flertalet är medelstora till stora företag med välkända varumärken vilket gör att vi kan erbjuda dig en spännande personlig utveckling hos oss.

Exempel på ansvarsområde i rollen som Projektcontroller:

  • Bistå ledningen med finansiella analyser av bolagets affärsverksamhet, ekonomiska utfall och lönsamhet
  • Analysera KPI:er och rutiner för att underlätta styrning och uppföljning i projektet
  • Bistå vid redovisningsfrågor med exempelvis projektredovisning
  • Driva bolagets budget- och prognosarbete samt upprätta ekonomiska rapporter till ledning
  • Uppföljning av verksamheten, ta fram nyckeltal och identifiera förbättringsområden
  • Driva interna projekt såsom t ex förbättringsarbete och dokumentation av processer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och du har 5+ års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter t.ex. projekt-, produktions- och Business Controlling. För att lyckas i rollen som controller ser vi gärna att du har god erfarenhet av att arbeta med planering och uppföljning, olika analyser samt andra kvalificerade controlleruppgifter. Du bör vara van att arbeta i olika systemmiljöer, erfarenhet av SAP, Movex eller andra snarlika system är meriterande samt är det en fördel om du har goda kunskaper i Excel.

 Personliga egenskaper
Som person är du intresserad både av dina kollegor och affären och strävar efter att göra varje dag bättre än gårdagen. Du bör ha en god kommunikativ förmåga men det är inte nödvändigt att du tar störst plats i fikarummet. För att lyckas i rollen som konsult behövs en prestigelös inställning, positivt mindset och ansvarstagande samt att du stimuleras av att möta nya miljöer.


Placeringsort: Västra Götaland

 Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

Intresserad? Hör av dig till mig, Susanna Filipsson, 070-669 42 00, Konsultchef på Meritmind för att höra mer. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera