Projektcontroller till Meritminds konsultverksamhet

Västerås med omnejd Heltid

Arbetar du idag som projektcontroller och är nyfiken på konsultrollen? Nu söker vi dig med erfarenhet av att arbeta i projektorganisation och är intresserad av att ta uppdrag som ekonomikonsult hos Meritminds kunder, som anställd hos oss eller som associerad konsult med eget bolag.

Som konsult på Meritmind erbjuds du en trygg anställning med varierande uppdrag, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag hos kund, men kan innehålla:

  • Driva och kvalitetssäkra arbetet med budget, prognos och kalkylering
  • Stöd i kalkylering till projektledare inom projekt/affärsutveckling
  • Uppföljning och analys av utfall inklusive nyckeltal
  • Dokumentera avvikelseanalyser och åtgärdsförslag
  • Deltagande i hela affärskedjan
  • Kontinuerligt vidareutveckla processer, rutiner och verktyg
  • Rapportering till verksamhetschefer, ledning och styrelse

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från rollen som projektcontroller eller liknande roll. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du trivs med att arbeta affärsnära, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Mästergasell (DI),  Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta;

Caroline Kallin (konsultchef) på 076-032 0323 eller caroline.kallin@meritmind.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

· Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

· Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.

· Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

· Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.