Redovisningskonsult till Expand U (en del av Revise)

Stockholm Heltid

För Expand U´s räkning söker vi dig som vill ta dig an rollen som Redovisningskonsult och vara en del av ett team ihop med engagerade kollegor. Målsättningen framåt för bolaget är att fortsätta växa och här kommer du få möjlighet att vara med på den resan samt driva kontoret ihop med dina kollegor.

I din roll som redovisningskonsult ansvarar du för en del eller helheten av kunduppdraget, löpande redovisning, kontoavstämningar, kontakter med myndigheter, utbildning av kunder, effektivisera rutiner samt lönehantering. De flesta kunder har regelverken K2 och K3 men det finns ett par börsnoterade kunder som har IFRS. Kunderna är i varierande storlek och branscher och bolaget får in många kundförfrågningar och har på så sätt vuxit organiskt under åren.

Teamet består av 5 redovisningskonsulter samt en gruppchef som har det övergripande ansvaret för kontoret som du i denna roll kommer rapportera till. Kontoret i Stockholm ligger centralt på Saltmätargatan.


I rollen kommer du bland annat att arbeta med:

  • Ansvara för redovisning och bokslut självständigt för dina kunder
  • Löneadministration
  • Inkomstdeklarationer
  • Stötta juniora kollegor

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har arbetat som redovisningskonsult/redovisningsekonom i 2–3 år, är bokslutssjälvständig och det är starkt meriterande om du kommer med erfarenhet från redovisningsbyrå. Du kan också ha suttit som redovisningsekonom/bolagsekonom i en liten koncern. Rollen kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift och att du kan göra dig förstådd på engelska då det finns ett par engelskspråkiga kunder.

Dina personliga egenskaper och vad företaget kan erbjuda dig:
Vi ser att du är ansvarsfull, noggrann och lyhörd i rollen som redovisningskonsult. Vidare har du ett sinne för siffror och kan agera lösningsorienterat med en god samarbetsförmåga. Du är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer och sätter ”Laget före jaget”.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att påverka och utveckla dig i din profession. Företaget är stabilt och erbjuder fina förmåner och möjligheter till flextid och vidareutbildning.

Placeringsort: Centrala Stockholm

Om företaget
Expand U är en redovisningsbyrå och är en del av Revise Sverige AB med totalt 17 medarbetare, våra kontor finns i Stockholm, Norrköping samt Linköping. Tillsammans med våra duktiga redovisningskonsulter jobbar vi med att hjälpa våra kunder att ta fram de bästa beslutsunderlag för att driva deras företag framåt. Till oss kan du vända dig oavsett om du har ett litet enmansföretag eller ett börsnoterat aktiebolag. Vi hjälper dig i stort och smått med det vad gäller din bokföring, administration, redovisning och ekonomistyrning.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Expand U med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Marie Edström-Barter på 070-509 94 14 eller Charlotte Ekenstam på 073-637 01 89.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera