Redovisningsansvarig med driv sökes till ChyronHego, Stockholm

Stockholm Heltid

ChyronHego utvecklar, producerar och implementerar produkter och tjänster för sport- och mediaproduktion. Produkterna och tjänsterna ger köparen möjlighet att via olika funktionaliteter följa spelarnas rörelser inom olika idrotter. Tjänsterna kan även vara olika grafiska lösningar som syns på galor på TV eller nyhetsprogram.


Till ekonomiavdelningen på ChyronHego söker vi en redovisningsansvarig som attraheras av att arbeta självständigt och är van vid många kontaktytor. Som redovisningsansvarig kommer du att ansvara för att siffrorna är korrekta och processerna effektiva. Har du förmågan att identifiera förbättringsområden och skapa en god struktur? Trivs du i ett bolag som expanderar och där det sker kontinuerliga förändringar?  På ChyronHego blir du en del av en positiv och engagerad företagskultur, där sport är ett givet ämne vid kaffemaskinen. Du ingår i ett team som består av tre personer och rapporterar till ekonomichefen. ChyronHego sitter i trevliga lokaler i TV4 huset på Gärdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsansvarig

  • Helhetsansvar för redovisning och bokslut
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Avstämningar
  • Löpande dokumentation och uppdatering av processer och rutiner
  • Myndighetsrapportering
  • Driva och medverka i olika projekt

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du har erfarenhet av månads- och årsbokslut, momsfrågor och rapportering till myndigheter. Det är meriterande om du har erfarenhet från teknik eller utvecklingsbranschen.  Vidare är du systemintresserad, hanterar Excel väl samt talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
Som Redovisningsansvarig på ChyronHego behöver du ha kvalitet och service i fokus, vara drivande och självgående. Du trivs med att ha ett stort eget ansvar och är van att fatta egna beslut. Du stöttar och delar med dig av dina kunskaper till kollegorna på företaget. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbete.  Du har en prestigelös inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vad erbjuder Chyron Hego dig?
Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande och händelserik miljö. ChyronHego präglas av engagerade kollegor, stor arbetsglädje och goda möjligheter att påverka. Det finns stora möjligheter att utvecklas för dig som trivs i en föränderlig miljö och har blicken riktad framåt.

Placeringsort: Stockholm

Om ChyronHego AB
ChyronHego, a portfolio company of Vector Capital, is a global leader in products, services, and solutions for the broadcast and sport industries. Specializing in live television, news, and sports production. Chyron Hego offers some of the industry´s most widely deployed solutions – including Lyric, the world´s most popular broadcast graphics creation and playout offering; and TRACAB Optical Tracking, the global leader in optical sports tracking systems as well as Click Effects, the most proven and versatile stadium broadcast family of graphics products. Headquarters in Melville, New York, ChyronHego also has offices in the Czech Republic, Denmark, Finland, Germany, Mexico, the Netherlands, Norway, Singapore, Slovak Republic, Sweden, and the United Kingdom.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar ChyronHego med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Tina Rehnman070-166 08 32. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 juni. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera