Redovisningsansvarig med erfarenhet av fastighetsekonomi till Ledarna, Stockholm

Stockholm Heltid

Vill du vara med och jobba för att Sverige ska ha världens bästa chefer?

Ledarna söker nu dig som vill jobba i en bred roll som redovisningsansvarig och som ger dig möjlighet att arbeta med flera olika områden inom ekonomi. Du kommer att ha huvudansvaret för Ledarnas redovisning samt att kvalitetssäkra denna mot gällande lagar och rekommendationer. Tjänsten är placerad på vår ekonomiavdelning som består av sex personer och du rapporterar direkt till ekonomichefen. Tjänsten utgår från vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Arbetsuppgifter som Redovisningsansvarig
Du kommer att ha helhetsansvar för redovisning, bokslut och årsredovisning i Ledarna och koncernen. Detta innefattar även fastighetsdeklaration, K3, skatte- och momshantering. Du kommer även ha en stöttande och rådgivande roll där du genom att dela med dig av din kunskap aktivt arbetar för att höja kompetensen på enheten.
Det som gör tjänsten extra intressant är att Ledarna är en ideell förening som äger och förvaltar tre fastigheter samt äger ett dotterbolag som i sin tur äger tre självständiga aktiebolag. Utöver detta har vi flertalet självständiga föreningar som köper ekonomitjänster av enheten som i det avseendet fungerar som ett servicecenter.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har en akademisk examen inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning och fastighetsekonomi. Du har mycket god systemvana och förståelse för system; ekonomisystem, BI- system och Office 365.  Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med finansiell ekonomi och systemen Visma Control, Mercur och Hogia Fastighet. Vidare är du van att uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är en person som trivs med mycket ansvar och är van att driva ditt eget arbete framåt. Du förstår vikten av att ansvara för och kvalitetssäkra detaljerna så väl som helheten och har därmed upparbetade system för hur du lägger upp ditt arbete. Det är viktigt för oss att du är generös med att dela med dig av din kunskap till både kollegor och andra som använder sig av enhetens tjänster. Du ser var som behöver göras och får det gjort, smått som stort.

Placeringsort: Stockholm

Vad erbjuder Ledarna dig?
En attraktiv organisation & arbetsplats för alla

  • Mångfald och inkludering
  • Föräldraskap och arbetsliv
  • Hållbara chefer och medarbetare
  • Bra villkor, förmåner och försäkringar
  • Gott arbetsklimat och roligt på jobbet

Om Ledarna
Bra chefer och ett gott ledarskap ger resultat och föder framgång – människor växer och verksamheter och samhällen utvecklas. Vill du vara med och jobba för att Sverige ska ha världens bästa chefer?
På Ledarna blir du en del i en modern organisation som tillvaratar chefers intressen och förstår chefsrollen fullt ut. Vi är en uppskattad arbetsplats med en tydlig vision, verksamhetsinriktning, mål och värdegrund. Våra medarbetare har hög kompetens och värdefull erfarenhet. Vi jobbar tillsammans, bryr oss om varandra och har roligt på jobbet.

 

Ansökan

För att ge bästa möjliga service till våra medlemmar eftersträvar Ledarna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället i stort och vi vill särskilt uppmuntra sökanden som kan bidra till det. Idag är vi till största delen kvinnor varför vi gärna ser fler män som sökande till våra tjänster.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ledarna med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Erna Stamming på 070-750 22 76 eller kandidatansvarig Pernilla Larsson på 070- 791 21 07. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.