Redovisningsansvarig med IFRS kompetens till Smart Eye AB, Göteborg

Göteborg Heltid

Vi söker nu en driven och utvecklingsorienterad redovisningsansvarig till vårt kontor i Göteborg. Detta är en mycket attraktiv möjlighet för dig som vill vara med om att driva projektet i att göra Smart Eye compliant enligt IFRS, i kombination med att ansvara för bolagets legala redovisning. Du rapporterar direkt till bolagets CFO. Du kommer även att få utveckla och driva redovisningsprocessen under bolagets tillväxtresa. Vi söker dig som vill utvecklas, ta ansvar och vara med i ett spännande bolag där du kommer att ha en betydande roll!


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ansvara för Smart Eye koncernens redovisning; månads, kvartals och årsbokslut samt årsredovisningar
 • Ansvara och driva skiftet inom koncernen från K3 till IFRS
 • Säkerställa att bolaget agerar och arbetar enligt de redovisningsregler- och lagar som gäller
 • Hålla sig ajour med regler och policies inom IFRS
 • Ansvara för skattefrågor för koncernen
 • Utveckla och bygga en hållbar redovisningsfunktion som är robust för bolagets tillväxt
 • Ansvara för och utveckla bolagets koncernredovisning.
 • Kontakt med revisorer och jurister
 • Nära samarbete med bolagets CFO

Utbildning och erfarenhet:
Vi söker dig med civilekonomexamen samt minst 5-7 års relevant arbetserfarenhet inom redovisning eller revision.
Vi ser att du har arbetat i eller har granskat både koncerner och börsnoterade bolag i en internationell miljö och har därmed en gedigen förståelse för IFRS och vad som krävs utifrån ett redovisningsperspektiv i ett börsnoterat bolag. Kanske arbetar du idag inom revision idag och ser att du har så pass mycket kunskap och erfarenhet från börsnoterade bolag att du nu vill vara med och påverka och bidra operativt på ett bolag? Engelska och svenska behärskar du flytande i både tal och skrift. Du har även goda kunskaper i Excel och övriga Microsoft verktyg, och har du arbetat även i andra analysverktyg är det en fördel.

Egenskaper:
Vi ser att du är analytisk, strukturerad och  är trygg i dig själv och din yrkesroll samt  tar ansvar i ditt arbete och får saker i mål.  Du är självständig och vågar ta egna initiativ där det behövs, samtidigt som du samarbetar väl med övriga kollegor. Vidare uppskattas en proaktiv, drivande och lösningsorienterad inställning där det kommer naturligt för dig att söka förbättringsmöjligheter. Vi ser också att du har ett intresse för affären och ser Smart Eye som ett spännande Tech bolag. Du har passion för redovisning och att utveckla nya processer, samtidigt som du lockas av att arbete i ett tillväxtbolag med entreprenörsanda och allt vad det innebär.

Placeringsort: Göteborg

https://we.tl/t-0wSx7s3rLg

Om Smart Eye AB:
I över 20 år har Smart Eye utvecklat artificiell intelligens (AI) i form av eyetrackingteknik som förstår, stödjer och förutsäger en persons avsikter och handlingar. Genom att noggrant studera ögon-, ansikts- och huvudrörelser kan vår teknik dra slutsatser om en persons medvetande och mentala tillstånd. Vår eyetrackingteknik används i nästa generations bilar, kommersiella fordon och ger nya insikter för forskning inom flyg, rymd, neurovetenskap etc. Smart Eyes lösningar används över hela världen av mer än 700 partners och kunder, inklusive US Air Force, NASA, BMW, Lockheed Martin, Audi, Boeing, Volvo och GM.

Besök www.smarteye.ai för mer information.

Besök vår investerarweb för mer finansiell information: http://www.corp.smarteye.se/sv/

Smart Eye är noterade på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser och nås på 08-463 8000 eller certifiedadviser@penser.se.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Smart Eye AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Marianne Seal på 0701 660 863. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst