Redovisningsansvarig med systemintresse till Attendo Shared Service AB

Stockholm Heltid

Är du en duktig och bokslutssjälvständig redovisningsekonom som har ett speciellt intresse för system? Vill du jobba i ett företag som har ett mycket viktigt uppdrag och bidrar till samhällsnyttan?

Här finns möjlighet att gå in i en roll som redovisningsansvarig med ett systemintresse och du kommer att fördela din tid mellan redovisningen för ett antal bolag och utveckling av nuvarande system och processer. Här får du verkligen möjlighet att använda din kunskap och nyfikenhet för att hitta nya lösningar för processerna inom ekonomifunktionen.

Du kommer vara en del av grupp som består av 7 kollegor där alla har olika bolagsansvar och som leds av teamets redovisningschef. Du ansvarar fullt ut för ditt bolag men får hjälp med exempelvis reskontra och bankavstämningar av kollegor i ett annat team inom Attendos SSC organisation. Du kommer uppskattningsvis lägga 60% av din tid på operativt redovisningsarbete och 40% som systemansvarig.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som redovisningsansvarig:

  • självständigt bokslutsarbete och tillhörande rapportering
  • koncernavstämningar
  • årsredovisning
  • kontakt med shared service som sköter den löpande redovisningen
  • systemansvarig, ständigt arbete med förbättring av rutiner och processer
  • driva systemutvecklingen med ansvarig chef

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har jobbat ett par år med kvalificerad redovisning och är bokslutssjälvständig och gärna har erfarenhet av K3. Det är dessutom nödvändigt att du har ett starkt systemintresse. Här jobbar vi i Visma Business och det är meriterande med erfarenhet från detta. Men det viktigaste är ett genuint intresse för system och hur dessa kan utvecklas vidare för att passa verksamhetens behov. Rollen kräver också att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift och kan göra dig förstådd på engelska.

Personliga egenskaper:
Det är viktigt att förstå att du behöver vara prestigelös och tycka om att jobba med redovisningen operativt samtidigt som du drivs av att förbättra rutiner och processer kopplade till it systemen. Även om du kommer att ha ett stort eget ansvar i denna roll så krävs det att du är en utpräglad lagspelare.

Placeringsort: Danderyd, Stockholm

Vad erbjuder företaget dig?
Jobba med olika bolag inom koncernen och fördjupa sina kunskaper inom ekonomi och IT system. Möjligheter att gå vidare inom koncernen. Flexibla arbetstider samt möjlighet att arbeta hemma upp till 2 dagar i veckan. De första månaderna ser vi dock gärna att man är på kontoret så man kommer in i rutin/arbetsuppgifter.

Om Attendo:
Välkommen till företaget vars syfte är att stärka individen! Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 30 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Attendo med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind, Marie Edström Barter på 070-509 94 14 eller Charlotte Ekenstam på 073-637 01 89. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera