Redovisningsansvarig sökes till Iver, Stockholm

Stockholm Heltid

Entreprenörsföretagen Candidator, DGC, Solid Park, IT Gården och  BRITT bildar nu tillsammans Iver! Bolaget är på en på tillväxtresa och i takt med den söker vi nu ytterligare en bolagsansvarig som ska ha det övergripande ansvaret för redovisningen i en underkoncern. Trivs du i en prestigelös och entreprenöriell miljö och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Här får du arbeta i ett trevligt och stabilt team där alla hjälps åt. Du kommer att sitta i centrala Stockholm och ingå i vår ekonomiavdelning som idag består av 10 personer.

Ansvarsområden: Rollen innbär att ta ett övergripande ansvar för ett bolags redovisning. Mellan boksluten hjälper man även till med löpande redovisning. Avdelningen är under uppbyggnad och består för närvarande av 10 personer varav en BC.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar för redovisningen, initialt för en underkoncern (ej koncernredovisning)
  • Upprättande av månads- och årsbokslut
  • Koncernavstämningar
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Intrastatredovisning, kemikalieskatt och importmoms
  • Löpande redovisning, avstämningar, reskontra samt betalningar
  • Driva och medverka i olika projekt tillsammans med kollegor

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har minst 5 års relevant erfarenhet. Lämplig bakgrund kan t ex vara att ha arbetat inom revision och något/några år i rollen som Redovisningsansvarig eller liknande i en större organisation. Har du tidigare erfarenhet från IFRS och att har jobbat i en matrisorganisation är det meriterande.

Personliga egenskaper
Vi på Iver brinner för innovationer och god laganda, och är särskilt intresserade av dig som är proaktiv, gillar att tänka nytt och dela med dig av dina tankar. För att vara framgångsrik i rollen är du driven, ansvarsfull och prestigelös. Miljön hos oss är föränderlig vilket gör det spännande och omväxlande att jobba här, men kräver också att du är flexibel och anpassningsbar. Tempot är emellanåt högt och det är höga krav från ägare och andra intressenter, vilket man behöver kunna hantera.

Vad erbjuder företaget dig?
Iver har ambitionen att växa kraftigt på den nordiska marknaden. För att kunna leverera IT-tjänster i världsklass behöver vi vara en arbetsplats för marknadens bästa medarbetare. Engagerade medarbetare är grunden till Nordens nöjdaste kunder. Även om vi idag är ett stort företag blir du aldrig en obetydlig kugge i ett stort maskineri, utan en central del i ett team med stort personligt ansvar. Våra värderingar reflekterar vår bakgrund som entreprenörer. Framgången byggdes på snabba beslut, personligt ansvar, engagemang och kamratskap och så tänker vi fortsätta att utveckla vår kultur.

Placeringsort: Stockholm

 

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,1 miljarder SEK och har cirka 1100 medarbetare.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Iver med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Magnus Åberg på 070-981 77 51 eller Annika Vermunt på 070-166 08 31. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.  Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera