Redovisningsansvarig till DeLaval International, Stockholm

Stockholm Heltid

Som redovisningsansvarig för den svenska verksamheten ansvarar du för det dagliga arbetet och du blir en del av en grupp bestående av 9 medarbetare, inklusive ekonomichef. Du rapporterar direkt till ekonomichef och du har även ett tätt samarbete med vårt Shared Service Center i Polen. Du har det övergripande ansvaret för uppgifter som månadsrapportering, skatter, årsredovisning samt en god förståelse för det dagliga operativa arbetet och du är van att befinna dig i en förändringsfas. I din roll kommer du även att stötta avdelningens övriga redovisningsekonomer i frågor gällande redovisning, rapportering, moms och skatt. Vi söker en person som har erfarenhet av liknande roll och ser utmaningen att bidra till att fortsätta utveckla och effektivisera vår ekonomifunktion!

Arbetsuppgifter som redovisningsansvarig:

 • Ansvara för månads- och årsbokslut samt årsredovisning
 • Ansvara för alla deklarationer
 • Ansvara för extern såväl som intern rapportering
 • Ansvara för månatliga kassaflödesanalyser och prognoser
 • Kontinuerligt driva förbättringar och effektiviseringar av redovisningsavdelningens arbetssätt
 • Stöd till avdelningens redovisningsekonomer
 • Ha kontakt med revisorer, myndigheter och interna intressenter

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning med inriktning mot redovisning. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från ett internationellt bolag och/eller revisionsbyrå. Vidare har du stort intresse för och goda kunskaper inom redovisning, du är van att ansvara för årsredovisningar samt hantera momsfrågor både nationellt och internationellt. Du har tidigare erfarenhet av K3 och IFRS, du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har tidigare erfarenhet av SAP.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen och passa in i gruppen är du en social person med en positiv inställning och du är lugn och trygg i din roll. Du har en god samarbetsförmåga och du är bra på att kommunicera med personer på olika nivåer. Du har en god analytisk förmåga, en proaktiv och prestigelös inställning och ditt arbetssätt präglas av struktur och hög kvalitet.

DeLaval International AB erbjuder
En möjlighet för dig att arbeta i ett team som sätter samarbete och laganda högt och som stimuleras av att arbeta i en global organisation där djurens välbefinnande och toppmodern teknik går hand i hand.

Placeringsort: Stockholm

Om DeLaval International AB
DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning och lösningar för mjölkproducenter, som möjliggör hållbar livsmedelsproduktion med fokus på mjölkkvalitet och djurhälsa. Våra lösningar används av miljoner mjölkproducenter världen över varje dag. DeLaval grundades för över 135 år sedan i Sverige, när visionären Gustaf de Laval patenterade mjölkseparatorn. Idag har DeLaval 4,500 anställda och är verksamt på över 100 marknader. DeLaval, tillsammans med Tetra Pak och Sidel, är en del av Tetra Laval Group. Läs mer på www.delavalcorporate.com och www.delaval.com.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar De Laval International AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Erna Stamming på 070-750 22 76. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.