Redovisningsansvarig till Drivator Equity, Malmö

Malmö Heltid

Vi söker en redovisningsansvarig till Drivator, som vill vara med på deras fortsatta tillväxtresa. Som redovisningsansvarig får du möjlighet att själv påverka hur din utveckling kommer se ut framåt utifrån dina långsiktiga karriärsmål, vilket är en unik möjlighet du inte vill missa! Drivator är ett entreprenörsdrivet och prestigelöst bolag och som Redovisningsansvarig välkomnas du av ett drivet team där alla hjälps åt för att nå målet.

Drivator Equity AB är ett entreprenörsdrivet investmentbolag i stark utveckling. Portföljbolagen verkar inom bland annat fastighetsutveckling, bygg- och industrisektorn och omsätter kring 1 mdkr årligen.

Som redovisningsansvarig blir du en viktig del av den service som erbjuds koncernens portföljbolag och därmed en del av Drivators roll som attraktiv plats för entreprenörer. Du kommer att ha redovisningsansvar för bolag i portföljen som saknar egna ekonomiresurser. Bolagen som tjänsten avser verkar inom bl.a. markanläggning, tillverkningsindustrin, installationsbranschen m.fl. och omsätter upp till 40 mkr.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Upprätta och kvalitetssäkra månads- och årsbokslut (brutet räkenskapsår)
  • Skatt och momsredovisning
  • Succesiv vinstavräkning
  • Aktiv roll i vidareutveckling av rutiner och processer kopplat till redovisning och rapportering
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Rapportering till moderbolaget (Drivator)

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av redovisningsansvar för ett eller flera bolag. Du kan det operativa hantverket och känner dig trygg i att självständigt ansvara för bokslutsprocesserna. Har du erfarenhet att upprätta årsredovisningar är detta ett plus. Du har sannolikt eftergymnasial utbildning såsom Kvalificerad yrkeshögskola eller Universitet/Högskola.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen och på Drivator bör du uppskatta den entreprenörsdrivna och prestigelösa organisationen där beslutsvägarna är korta och förändringstakten hög.

Du är ansvarsfull och trivs att självständigt ansvara för uppgifter samtidigt som du är en del av ett team av ekonomer med olika kompetens och roller.

Relationer internt och med portföljbolagen utvecklas genom en öppen, serviceinriktad och prestigelös inställning.

Vad erbjuder Drivator dig?
Drivator utvecklas kontinuerligt med nya bolag och investeringar. Parallellt med detta utvecklas bolaget som investmentbolag och de tjänster och service som erbjuds till sina portföljbolag. Häri ligger en spännande resa som du får vara del av och utvecklas med. Då Drivator är i en utvecklingsresa får du stora möjligheter att dels påverka tjänsten på sikt dels komma med nya idéer för att skapa en härlig företagskultur.


Placering
Kontoret ligger i helt nya fina lokaler på Valdemarsro/Bernstorp i Malmö med goda pendlingsmöjligheter, både med bil, cykel och kollektivtrafik.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Drivator med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Frida Stubbendorff, rekryteringskonsult på Meritmind, på 070-485 60 17, frida.stubbendorff@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera