Redovisningsansvarig till Everfresh, Helsingborg

Helsingborg Heltid

Everfresh i Helsingborg söker en driven och självgående Redovisningsansvarig som ska ge support åt flera bolag inom koncernen. Du kommer att bli en del av ekonomifunktionen på 14 personer och rapportera till företagets ekonomichef. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsuppgifter och ansvar:

 • Månads-, halvårs- och årsbokslut för en del av koncernens bolag
 • Säkerställa att redovisningsrutiner och bokslutsdokumentation håller mycket hög kvalitet
 • Framtagande av årsredovisning och protokoll
 • Avstämningar
 • Skatter och deklarationer, inklusive inkomstdeklaration
 • Rapportering till myndigheter
 • Löpande redovisning enligt gällande interna och externa regler
 • Delta i implementeringen av nytt affärssystem (inom ditt ansvarsområde)
 • Ständigt förbättringsarbete
 • Godkänna utbetalningar samt backup för kundrapporter till ägarna, kundbonus och koncernens likviditet

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har relevant utbildning och med flerårig erfarenhet av kvalificerat bokslutsarbete, svensk legal redovisning och rapportering. Du besitter en god förståelse för analys utifrån företagens räkenskaper och är en van och duktig användare av affärssystem samt Excel. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, engagerad och tar ansvar hela vägen. Vi sätter stort värde på din goda analytiska förmåga. Du är noggrann och har förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare är du flexibel och förändringsbenägen. Du har en förmåga att anpassa din kommunikation till olika individer och förutsättningar. Du är också strukturerad och stödjer verksamheterna genom hög servicenivå och kontroll. Utveckling och nya arbetsuppgifter är något du välkomnar och ser som spännande utmaningar. För att lyckas i rollen har du en positiv inställning, är social och har lätt för att samarbeta.

Placeringsort: Helsingborg

Om Everfresh
Everfresh är ett av Europas ledande frukt -och gröntföretag och ingår i Totale Produce Plc. Sedan starten 1995 har vårt mål varit att ifrågasätta och förbättra värdekedjan från odlare till konsument genom att förenkla hela hanteringen i syfte att stärka våra kunders konkurrenskraft.
För att möjliggöra detta fokuserar vi på våra kärnvärden: kostnadsmedvetenhet, nytänkande och engagemang.
Total Produce Nordic omsätter totalt ca 7 miljarder fördelat på ett 20-tal bolag och har en bred produktportfölj med över 1100 artiklar i sortimentet.
Everfresh har idag ca 120 medarbetare och huvudkontoret ligger på Långebergavägen i Helsingborg.
För mer information besök vår hemsida www.everfresh.se

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Everfresh med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Centerblad på 0707 49 99 63. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.