Redovisningsansvarig till FlexQube, Mölndal

Mölndal Heltid

Nu söker vi en redovisningsansvarig till FlexQube. Det här är rollen för dig som är trygg med redovisningens delar och som motiveras av att utveckla och effektivisera ekonomiprocesser. Som redovisningsansvarig hos oss på FlexQube erbjuds du en trivsam arbetsplats i en börsnoterad global koncern. Här får du möjligheten att arbeta med engagerade medarbetare i ett bolag med stark tillväxt!

Om rollen

I din roll som redovisningsansvarig ansvarar du för redovisning och rapportering för 6 bolag och har ett nära samarbete med teamet av ekonomiassistenter i Sverige och USA. Det är en utåtriktad roll med många kontaktytor eftersom du stöttar hela organisationen inom ditt expertisområde; och du rapporterar till CFO. Du har även externa kontakter med bla revisorer, konsulter och myndigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Operativt arbete med månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning
 • Löpande bokföring, redovisning och generell bolagsadministration
 • Koncernredovisning
 • Lagerredovisning och marginalanalyser
 • Likviditetsplanering
 • Säkerställa korrekt rapportering av skatt och deklarationer
 • Proaktivt identifiera, fånga upp krav, utveckla och implementera effektiva och standardiserade processer inom ekonomiområdet

Tjänsten är en heltidsanställning med placering på vårt nyrenoverade huvudkontor i Mölndal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat ett antal år med redovisning eller har erfarenhet från revision. Det är meriterande om du även har erfarenhet från tillverkande bolag och har förståelse för lagerredovisning och logistikflöden. Vi ser gärna att du är civilekonom eller motsvarande och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel och ett stort intresse för systemstöd.

För att trivas i rollen är du en person med ett prestigelöst sätt, som arbetar strukturerat och motiveras av att effektivisera processer. Du tycker om att arbeta i en dynamisk internationell miljö och har ett genuint intresse av affären i verksamheten. Du ser lätt helheten, är ansvarstagande och arbetar självständigt med redovisning.

Vad erbjuds du hos oss på FlexQube?

Vi erbjuder mer än bara ett jobb – vi erbjuder en möjlighet till en karriär utan gränser och en möjlighet att påverka – lokalt och globalt. Vi är ett internationellt, prestationsdrivet och kundfokuserat NASDAQ First North-företag med ambitiösa mål.

Vi vill förändra materialhanteringsindustrin till att bli mer effektiv, säker och hållbar. För att uppnå detta börjar det hela med våra anställda och det är därför vår arbetsmiljö är avgörande för vår totala framgång. Vi ser till att våra medarbetare får uppmärksamhet, utveckling och utmaningar som gör dem ostoppbara. Vårt erbjudande till dig är möjligheten att arbeta i ett växande föränderligt globalt företag som verkar i en snabbväxande marknad för lager- och fabriksautomation.

 

 

Om FlexQube

FlexQube erbjuder materialvagnar skapade med ett flexibelt system med standardiserade byggstenar. Vår nya eQart är en del av vår transformation för att bli världsledande inom flexibel och prisvärd automatisering. Vi lanserade nyligen vårt eQart-koncept som är en uppsättning av smarta byggstenar för att skapa självkörande materialvagnar.

Vi består av individer som tänker som entreprenörer med ett öppet sinne; och som vill både inspirera och inspireras. Vi har stora ambitioner att växa och vi vill locka rätt människor – de som älskar vad de gör, trivs med ansvar och som letar efter obegränsade karriärer och möjligheter. För att frodas i vår kultur behöver du motiveras av att arbeta i en föränderlig miljö som kräver hårt arbete och beslutsamhet – i gengäld får du det ägande som du behöver för att vara med och påverka. Vi har höga förväntningar på varandra och vi litar på att du gör ditt jobb på allra bästa sätt för att bygga din egen karriär och vår framgång.

https://www.flexqube.com/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar FlexQube med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Tiitso 0765-112910. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer