Redovisningsansvarig till Green Landscaping, Malmö

Malmö Heltid

Är du intresserad av att arbeta som Redovisningsansvarig i ett företag som arbetar för att göra staden vackrare och tryggare? Vår målsättning är att skapa en utemiljö som tillför ett verkligt mervärde där människor vill vara. Vi söker nu en Redovisningsansvarig till vårt Shared Service Center i Malmö. Trivs du i en föränderlig miljö där tempot är högt? Är du en driven och framåt person som har förmågan att se vad som behövs göras? Då rekommenderar vi dig att söka denna tjänst i ett spännande verksamhet. Du kommer att rapportera till Redovisningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bokslutsarbete i samarbete med kollegor
  • Avstämningar
  • Ansvara för bokföring och rapportering
  • Moms- och skattedeklarationer samt rapportering av statistik
  • Likviditetsprognoser
  • Systemansvar

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är Civilekonom eller motsvarande och du bör ha minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande roll. Vi ser gärna erfarenhet från revision och/eller från redovisningsavdelning i större bolag där du arbetat med kvalificerad redovisning. Då Green Landscaping använder affärssystemet Agresso, vilket du kommer vara systemansvarig i, är det meriterande om du har tidigare erfarenhet inom detta. Vidare är det meriterande om du har arbetat med succesiv vinstavräkning.

Personliga egenskaper
På Green Landscaping är det viktigt att du har stort eget driv och att du har en förmåga att söka dig fram till lösningar och svar själv. Då det är en ganska liten avdelning är det viktigt att du är en teamspelare och hjälper till där det finns behov.  Kommunikation är viktigt och vi ser att du är duktig på att föra dialog med andra i organisationen som inte är ekonomer och agera bollplank i redovisningsfrågor.

Green Landscaping erbjuder
Våra värderingar och arbetssätt är: Ständiga förbättringar, hållbarhet, kompetensutveckling och uppföljning. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom bolaget.

 Om Green Landscaping
Green Landscaping Group erbjuder genom nio dotterbolag marknadens mest omfattande tjänsteportfölj med syftet att göra staden vackrare och tryggare. Målsättningen är en miljö som tillför ett verkligt mervärde där människor vill vara. Verksamheten är uppdelad i tre rörelsesegment: Grönyteskötsel & Landscaping, Sports Landscaping och Träd- och skogsvård. Vi är professionella i allt vi gör och i centrum finns vår personal som med sin kompetens och erfarenhet inspirerar våra kunder och realiserar deras drömmar om en vacker och funktionell utemiljö. En utemiljö som med våra tjänster inom skötsel och drift består under en lång tid. Antalet anställda är cirka 1 200 och omsättningen drygt 2 000 miljoner kronor.

Vår historia Green Landscaping Group är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljö genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet. Green Landscaping bildades år 2009 genom sammanslagning av fyra aktörer inom skötsel av utemiljöer och har sedan dess vuxit såväl organiskt som genom förvärv.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Green Landscaping med Meritmind. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Så länge annonsen ligger ute på vår hemsida är tjänsten sökbar.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Meritmind, Helena Centerblad på 0707 49 99 63. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

 Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.