Redovisningsansvarig till LRF Media, Stockholm

Stockholm Heltid

LRF Media söker nu en Redovisningsansvarig på huvudkontoret i centrala Stockholm! Har du en mycket gedigen erfarenhet från operativt redovisningsarbete och söker en roll med goda karriärmöjligheter på ett genuint företag som står för kvalitativ kommunikation. Då är vi intresserade av dig! Som Redovisningsansvarig ingår du i avdelningen Administration och Drift bestående av 7 medarbetare, där du arbetar nära ekonomichef och rapporterar direkt till CFO. Primära kontaktytor är de olika avdelningarna inom LRF Media, externa leverantörer och kunder, myndigheter, revisorer och Koncernekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningsansvarig
Som Redovisningsansvarig på LRF Media kommer du att ha en bred och ansvarsfylld roll och rollen innefattar alla de moment som normalt förekommer på en ekonomiavdelning. Då företaget är inne i en spännande resa med att hitta nya produkter och tjänster finns det goda möjligheter att utvecklas inom rollen och deltaga i spännande förvärv och projekt. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Inkomstdeklarationer
  • Upprättandet av månads- och årsbokslut och årsredovisningar för koncernens 7 olika bolag
  • Koncerninterna mellanhavande
  • Moms- och skattedeklaration
  • Att tillse att gällande lagar, rutiner och avtal tillämpas
  • Hantera bolagsformalia
  • Kontaktperson köpta reskontratjänster
  • Bokföring och avstämning av löner och lönebikostnader


Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och en mycket gedigen erfarenhet från operativt redovisningsarbete. Du uppskattar att arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att agera stöd och support till övriga medarbetare och chefer i ekonomirelaterade frågor. Du är van vid samt uppskattar att arbeta med högt som lågt och biter tag i det som behövs göras. Då vi arbetar med många olika IT-system ser vi att du är van att hantera och snabbt sätta dig in i olika system. Erfarenhet av att ha arbetat med Agresso är meriterande. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas på LRF Media och för att vara framgångsrik i rollen som Redovisningsansvarig är du prestigelös, flexibel och orädd. Vi ser att du är noggrann och strukturerad med förmåga att se till helheten för att agera utifrån bolagets bästa. Du trivs med att ta egna initiativ och är proaktiv. Du har en stark drivkraft att få saker gjorda. Social kompetens och god kommunikativ förmåga är en förutsättning då tjänsten innebär många kontaktytor internt.

Om LRF Media
LRF Media är landsbygdens och det gröna näringslivets mediehus. Vi förstår kraften i jorden och potentialen i det gröna näringslivet. Vi skapar innehåll som engagerar och tjänster som gör nytta. Vi är ett nav för innovation och nya affärsmöjligheter. Med våra starka varumärken ATL, Land, Land Lantbruk, Land Skogsbruk och Lantmannen sätter vi landsbygdens frågor på agendan. LRF Media är även marknadsföringspartner till rikslotteriet Landlotten.
LRF Media har ca 115 anställda och omsätter 300 MKR med god lönsamhet. VD är Ann Henriksson. LRF Media är ett helägt dotterbolag till LRF, Lantbrukarnas Ekonomi AB, och har sitt huvudkontor i Stockholm.
Företagskulturen på LRF Media är familjär med en öppen, vänlig och lättsam stämning. Bolaget har låg personalomsättning och de anställda får möjlighet att utvecklas inom företaget. Siffror från medarbetarundersökningar på LRF Media visar mycket positiva resultat. Vidare så är LRF Media lokaliserade vägg i vägg med LRF som de har mycket kontakt med. Lokalerna är nyrenoverade och hos LRF finns såväl gym som personalmatsal. Läs mer på: www.lrfmedia.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind, Matilda Sandström 070 – 255  66 49 och Erna Stamming 070 – 750 22 76.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
• Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
• Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
• Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer