Redovisningsansvarig till Pincho Nation AB

Göteborg Heltid

Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé etablerad i Göteborg 2012. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan 75 restauranger och expanderar stadigt. Vi sitter i fina och moderna lokaler mitt i centrala Göteborg.

Om tjänsten

Vi söker nu en driven, lösningsorienterad och vass redovisningsansvarig som vill vara med och utveckla Pincho Nation tillsammans med oss. Du får ett helhetsansvar för redovisning, bokslut och konsolidering samt är delaktig i att kontinuerligt driva utvecklings- och förbättringsarbeten för att effektivisera arbetet. Detta innebär arbete med allt inom redovisning inkluderande årsredovisning samt rapportering och analys på såväl bolags- som koncernnivå. För att trivas som bäst hos oss är du självständig, noggrann och kunnig. Är du också nyfiken och vill utvecklas i din roll vill vi gärna höra från dig!

Du kommer att vara en del av den centrala Ekonomiavdelningen bestående av 3 personer och redovisningsbyråer som tillsammans skapar och utvecklar rutiner för att ta bolaget till nästa nivå. Du rapporterar och arbetar nära CFO.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt 3-5 års praktisk erfarenhet av arbete inom redovisning. Du känner dig trygg och kunnig i din kunskap och har en analytisk och bra förmåga att förstå och se helheten. Samtidigt söker vi dig som vill utvecklas och växa i din roll. Du är serviceinriktad och samarbetsvillig och inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Som person är du ansvarsfull, prestigelös, handlingskraftig och driven. Du är självgående med ett strukturerat arbetssätt samt inte rädd för förändringar utan snarare ser det som en positiv utmaning. Ser du dig även som en flexibel, hjälpsam och samarbetsinriktad person är du den vi söker!

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete tillsammans med positiva kollegor i ett spännande bolag i stadig expansion.

 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar Pinchos med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marianne Seal på 0701 660863.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst