Redovisningsansvarig till Pincho Nation, Göteborg

Göteborg Heltid

Pincho Nation är ett internationellt restaurangkoncept med ett entreprenöriellt driv. Vi älskar fart och utveckling, så därför planerar vi för stark internationell expansion kommande år. Idag bedriver vi verksamhet i fyra länder med cirka 75 restauranger som verkar under Pinchos och Pincho Nations varumärke och koncept. På Kungsportsplatsen mitt i centrala Göteborg sitter ett härligt team på cirka 30 personer som alla bidrar till att göra Pinchos till en fantastisk plats att jobba och utvecklas på!

Det är viktigt för oss att vi också har kul, så för att stärka teamkänslan får till exempel de som vill träna ihop på fredagar och avsluta med hotellfrukost, ibland skakas det nya drinkar i baren på kontoret och i lunchrummet händer det att vi testar matkreatörens nya rätter. Inte dumt alls!  Nu letar vår CFO med ljus och lykta efter nästa stjärna som kan förstärka teamet och hjälpa till med att lyfta företaget till nya nivåer!

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren, lösningsorienterad och vass redovisningsansvarig som vill vara med och utveckla Pincho Nation tillsammans med oss! Du kommer att få ett helhetsansvar för redovisning, månads- och årsbokslut samt årsredovisning.

Du driver tillsammans med CFO utvecklings- och förbättringsområden för att effektivisera arbetet, vilket innebär arbete med allt inom redovisning, inklusive årsredovisning och rapportering. Detta sker  såväl på bolags- som koncernnivå. För att trivas i din roll hos oss är du självständig, noggrann och kunnig.

Du kommer att vara en del av den centrala ekonomiavdelningen som i dagsläget består av 4 personer, samt externa redovisningsbyråer som tillsammans skapar och utvecklar rutiner för att ta bolaget till nästa nivå. Vår CFO är den du kommer att rapportera till och också arbeta nära med.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning på högskolenivå och som har flerårig praktisk erfarenhet inom redovisning. Du är trygg och kunnig inom ditt område och har en analytisk och fördelaktig förmåga att förstå och se helheten. Vi ser också att du har en god känsla för service, är samarbetsvillig och inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Som person är du ansvarsfull, prestigelös, handlingskraftig och driven. Du är självgående med ett strukturerat arbetssätt, du är heller inte rädd för förändringar utan snarare ser det som en positiv utmaning. Ser du dig även som en flexibel, hjälpsam, social och samarbetsinriktad person, så är du den vi söker!

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett spännande bolag på en häftig tillväxtresa.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Pinchos med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marianne Seal 0701 660863. Urval sker löpande, skicka därför gärna din ansökan snarast möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera