Redovisningsassistent till Brightby Bemanning, Linköping

Linköping Heltid

Är du intresserad av att arbeta som konsult inom ekonomi? Brightby Bemanning söker nu en redovisningsassistent inför kommande uppdrag i Linköping. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning och rekryteras över inom sex månader.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, så du får en varierad och spännande vardag. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, kompetensutveckling och en stark intern gemenskap.

Exempel på ansvarsområden som redovisningsassistent:

  • Kund- och leverantörreskontra
  • Löpande bokföring
  • Behjälplig i bokslutsarbetet
  • Avstämningar
  • Delta i förbättringsarbete av ekonomisystem och processer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller yrkeshögskola. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från en roll med löpande ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika ekonomisystem. Du bör ha goda kunskaper i Excel och är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska. Du besitter förmågan att självständigt ta ansvar för arbetsuppgifter och för din egen kompetensutveckling. Erfarenhet av att ha arbetat i Workday eller liknande system är meriterande.

Personliga egenskaper
För att trivas i och vara framgångsrik i rollen som ekonomikonsult är du affärsmässig, relationskapande och räds inte för nya utmaningar. Du motiveras av mötet med nya människor och vill göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Du har lätt att lära och angriper dina arbetsuppgifter på ett noggrant och analytiskt sätt. Vi tror att du trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Du är positiv, social och ansvarsfull samt är van att arbeta med skarpa deadlines. För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Om Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Jannike Andersson på jannike.andersson@meritmind.se eller 0739-78 78 47 . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen):

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera