Redovisningsassistent till Parkering Malmö

Malmö Heltid

Till Parkering Malmö söker vi nu en redovisningsassistent till ekonomiavdelningen. Du kommer att ingå i ett team på 6 personer och du rapporterar till ekonomichefen.

Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö i en spännande utvecklingsfas. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar aktiv roll i hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar – med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering. Dessutom kommer vi de närmaste åren att bygga ytterligare parkeringshus där hållbarhet och mobilitet står på agendan.

Nu har du chansen att vara en del av Parkering Malmös spännande resa!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring
 • Ansvarig för leverantöreskontra
 • Ansvarig för leverantörsystem samt utbetalningar (fil- och manuella)
 • Registrering av inbetalda kontrollavgifter och avstämning av transaktioner mot Svea
 • Hantering av oplacerbara inbetalningar mot Svea
 • Kontoavstämning relaterad till leverantöreskontra och kontrollavgifter
 • Moms- och ag-deklarationer
 • Intäktsfördelning
 • Delta vid månads-, delårs- och årsbokslut
 • Delta vid budgetarbete
 • Förändrings- och förbättringsarbeten

Kvalifikationer
Du har som lägst en YH-utbildning i redovisningsekonomi och det är en stor fördel om du har 2-3 års erfarenhet från arbete som redovisningsassistent/ekonomiassistent. Du har mycket goda kunskaper i Excel och är systemintresserad.

Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen är du driven, självgående och har en god samarbetsförmåga. Du uppskattar omväxling, utmaningar och är inte rädd för förändringar. Du är strukturerad, noggrann och har en god analytisk förmåga. Det är viktigt att du är stresstålig och flexibel.

Vad erbjuder Parkering Malmö dig?
På Parkering Malmö blir du en del av ett spännande företag i utvecklingsfas, där det läggs stort fokus på miljöfrågor och social hållbarhet. I teamet och i resten av företaget är det glad stämning och det är ett öppet och tillåtande klimat. Företaget erbjuder fina förmåner och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Anställningsform: 100% tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Placeringsort: Malmö, Hyllie


Om Parkering Malmö
Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 9 parkeringshus och förvaltar sammanlagt 35 000 parkeringsplatser.

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad personalgrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Viktoria Asp på 073 748 20 92, viktoria.asp@meritmind.se eller Anna Alenryd på 070 764 81 04, anna.alenryd@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 mars 2021.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera