Redovisningschef sökes för kunds räkning till Borås

Borås Heltid

Vi söker för kunds räkning en redovisningschef till deras centralt belägna kontor i Borås. Tillsättningen till detta interimsuppdrag på 6 månader behöver ske omgående och för rätt person finns goda möjligheter till överrekrytering. . Vår kund värnar om sin personal och i dagsläget arbetar de på det stora hela hemifrån med viss schemalagd tid på kontoret.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Redovisningschef har du ett arbetsledande ansvar över den grupp som självständigt sammansätter bokslut, där din roll är att driva processen och konsolidera dessa. Därtill arbetar du med upprättande av rapporter, budgetuppföljning, analys och årsbokslut över samtliga koncernens bolag (både svenska och utländska). I rollen tillkommer även redovisnings- och skatterelaterade frågor avseende moms och punktskatter, där du är till stöd för övriga avdelningar inom koncernen. Det finns också utrymme för att effektivisera och styra upp rutiner.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig med relevant utbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet utav kvalificerad redovisning såsom beskrivet i arbetsuppgifterna. Alternativt en revisionsbakgrund där du arbetat med helheter och snabbt kan sätta dig in i det övergripande ansvaret som redovisningschef. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper:

Du som trivs med att ta eget ansvar men som samtidigt värdesätter fördelarna med teamarbete har hittat helt rätt! För den här rollen letar vi efter en prestigelös, kommunikativ och analytisk person som arbetar noggrant och strukturerat i sin vardag och som gärna arbetar i en föränderlig miljö.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult hos Meritmind erbjuds du en trygg anställning eller möjlighet att vara underkonsult med varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor och kompetensutveckling. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Hos oss får du möjlighet att lära känna olika företag, branscher och kollegor, samtidigt som du utvecklas snabbt i din karriär. Vi erbjuder även kontinuerlig kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.

Förutom utvecklande uppdrag hos våra kunder blir du en del av ett företag där våra värderingar – “Passion & Result”, “Share & Care” samt  “Speed & Simplicity” – genomsyrar vårt arbete.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga Konsultchef Olivia Engberg på nummer 0765-112925 alternativt på olivia.engberg@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera