Redovisningschef till Primär, Göteborg

Göteborg Heltid

PRIMÄR är en koncern bestående av Primär Service Management, Primär Fastighetsförvaltning och Primär Lokalvård. Primär som koncern är tillräckligt stor för att ha resurser att leverera till alla typer av kunder, men tillräckligt små för att vara kundnära och flexibla över hela Sverige. Vi är både specialister och generalister – våra olika verksamhetsområden ligger i framkant inom sina respektive områden – oavsett om det handlar om kaffe på jobbet, specialiststäd, ventilation eller att installera koaxial/fiberkabel från vår teknikavdelning. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 800 anställda och omsätter närmare 700 Mkr. Vårt huvudkontor finns i Göteborg men vi är verksamma i stora delar av landet.

Vad innebär rollen?

Som redovisningschef på Primär FM Group blir du en viktig kugge på ekonomiavdelningen med placering i Göteborg. Du har operativt ansvar för redovisning, månadsrapportering för några av Primär FM Groups dotterbolag. Rollen inkluderar även upprättande av bolagens årsredovisningar (K3), deklarationer. Du deltar i bolagens budget- och prognosarbete samtidigt som du sköter huvuddelen av den löpande bokföringen såsom kund- och leverantörsreskontra, fakturering, inbetalningar, påminnelser och räntefakturering, moms och skatter mm. Som Redovisningschef kommer du även bli delaktig i vår digitaliseringsresa, delta i olika verksamhetsprojekt och hantera diverse ad hoc-frågor relaterade till bolagen. Du har personalansvar över ett team som hanterar kund/leverantörsreskontra mm för samtliga bolag.

Din profil:

För att lyckas som Redovisningschef  tror vi att du är högskoleutbildad ekonom och har några års erfarenhet av självständigt arbete med liknade arbetsuppgifter. Du tycker om att ta eget ansvar och egna initiativ, samt har god förmåga att planera, prioritera och driva dina uppgifter. För dig är det självklart att vi samarbetar och tillsammans bidrar till god stämning och härligt arbetsklimat. Som person är du prestigelös, noggrann, stresstålig och har god analytisk förmåga. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har goda kunskaper i Excel samt intresse för systemfrågor.

Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av tidigare arbete med leverantör/kundreskontra
 • Löpande redovisning/bokföring
 • Hantera löpande in- och utbetalningar
 • Högskoleutbildning inom ekonomi är meriterande
 • God datorvana med erfarenhet från flera ekonomisystem är meriterande
 • Förmåga att arbeta självständigt
 • Säkerställa periodiseringar, avstämningar, dokumentation
 • Utveckling av rutiner och processer
 • Erfarenhet av Månads och Årsbokslut

Vi erbjuder:

Som Redovisningschef erbjuds du en spännande roll med stor möjlighet till att påverka ditt eget arbete. Vi är en verksamhet med människan i fokus, vi har kompetenta, motiverade medarbetare som bryr sig om varandra och vi strävar alltid efter att ha roligt på jobbet.

Läs mer om oss här: www.primar.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterings konsult  Marianne Seal på marianne.seal@meritmind.se telefon 0701-66 08 63. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer