Redovisningschef till RTS AB

Stockholm Heltid

För RTS räkning söker vi nu en Redovisningschef som vill vara med och vidareutveckla en hållbar ekonomifunktion i ett spännande bolag. Med sina fyra bolag i koncernen är RTS en helhetsleverantör inom IT-produkter, lösningar och tjänster med högt kompetenta specialister inom, i första hand, datacenter, virtualisering, IT-arbetsplats och infrastruktur.

I din roll som Redovisningschef arbetar du operativt med redovisning och bokslutsarbete och ansvarar för att leda, fördela det vardagliga arbetet i ekonomigruppen som förutom dig består av två ekonomiassistenter och en redovisningsekonom. Förutom daglig ledning syftar denna roll till att med hög närvaro och ny energi ta vara på kunskap, strukturera, effektivisera och dokumentera processer och rutiner.

Bolagen växer och i denna nyckelroll får du vara med att bygga både ekonomi och kultur. Du får också möjlighet att arbeta nära tillsammans med CFO och bidra i ett bolag där hållbarhetsarbete och medarbetarmiljö står högt upp på agendan. Du utgår från vårt fina kontor i Hammarby sjöstad och rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Redovisningschef på RTS:

  • Ansvara för att leda och fördela det dagliga operativa arbetet inom ekonomi.
  • Ansvar för månads-, kvartals-, och årsbokslut, samt ansvar för årsredovisning och deklarationer.
  • Ansvara för den årliga planeringen och utvecklingen av redovisningsarbetet
  • I samråd med CFO utveckla struktur och arbetssätt för konsolidering av RTS-koncernen.
  • Ansvara för automatisering och effektiviseringar av redovisningsfunktionen
  • Verka för att ökad förståelse för gruppens roll som servicegivare till kärnverksamheten

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flera års erfarenhet av kvalificerat operativt redovisningsarbete, gärna i kombination av att också arbetsleda detta. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är systemstark, självständig och har du erfarenhet från processarbete och hårdvaruförsäljning är det meriterande. Goda kunskaper i något affärssystem är ett krav och erfarenhet från NAV är mycket meriterande. Vi redovisar enligt K3, vilket du behärskar. Vidare ser vi att du har stort intresse för koncernredovisning och önskar gärna att du även har viss erfarenhet av detta.

Dina personliga egenskaper och vad företaget kan erbjuda dig
Du är trygg i din kunskap och tar ansvar för att coacha och utveckla medarbetarna. Du axlar det övergripande perspektivet kopplat till ekonomiprocesser och trivs i en medarbetarstyrd miljö där vi värdesätter engagemang och självständighet.
På RTS blir du en del av ett positivt team i ett företag som, trots att vi växer, också värnar om att fortsätta vara flexibla, snabba och personliga. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och uppskattar ditt engagemang. Här får du chans att vara med och bygga vårt företag och kultur framåt.

Placeringsort: Hammarby sjöstad

Om företaget
RTS är en helhetsleverantör inom IT-produkter, lösningar och tjänster med högt kompetenta specialister inom framför allt datacenter, virtualisering, it-arbetsplats och infrastruktur. Varje dag skapar vi med hjälp av IT och digitalisering förutsättningar för företag och organisationer att förverkliga sina idéer, planer och visioner.
Koncernen består av 4 bolag; Professional Services, Solutions, Managed Services och Technology Platforms. Vi är 165 medarbetare och omsätter totalt ca 850 miljoner.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar RTS AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Jessica Blomgren 073-942 58 91 eller Charlotte Ekenstam 073-637 01 89. Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera