Redovisningsekonom/Accountant sökes till konsultuppdrag, Gotland

Visby Heltid

Vår kund kommer att förstärka sitt redovisningsteam med en person i höst då de har flera pågående projekt på gång. Därför söker vi en senior redovisningsekonom till ett uppdrag med start i september och 6 månader framåt. Befattningen är placerad i härliga Visby.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning, inkl. månads-, delårs och årsbokslut.
  • Momsrapportering, skattedeklarationer etc.
  • Dokumentation av rutiner och processer
  • Supporta CFO och redovisningschefen med Ad hoc analyser

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av självständigt redovisningsarbete och gärna från ett större företag. Du ska vara självständig i bokslut och ha erfarenhet av att arbeta med skatt och moms. Självklart har du goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du är civilekonom.

Personliga egenskaper
För att trivas och passa in i rollen som redovisningsekonom hos vår kund bör du gilla när det händer mycket och inte ha några svårigheter med att självständigt ta dig an arbetsuppgifter. Du har en mycket god förmåga att organisera och strukturera ditt eget arbete. Som person är du flexibel och prestigelös med ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef/kandidatansvarig Julia von Krusenstierna på 070 751 21 97 eller Julia.krusenstierna@meritmind.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 juni 2019.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera