Redovisningsekonom med intresse för löner till Assemblin, Stockholm

Stockholm Heltid

Till ekonomiavdelningen på Assemblin söker vi nu en kunnig redovisningsekonom med vilja och driv. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam bestående av 9-11 personer och arbeta nära ekonomichefen. Rollen är bred och det finns möjlighet att fortsätta utveckla sin kunskap inom ekonomiområdet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen och även ha mycket kontakter med företagets verksamheter i Sverige och även med systerbolagen.

Ansvarsområde

  • Processkartläggning och utveckling av rutiner och processer kring lönehanteringen
  • Ansvara för lönerelaterade kostnader i månads- och årsbokslut
  • Säkerhetsställa avstämningar mot lön och uppdatera dokumentation avseende ekonomiavdelningens del i denna process.
  • Delta i myndighetsrapportering och sammanställning av statistik
  • Samarbete med löne-avdelningen och controllers i samband med boksluten
  • Driva projekt självständigt

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Du har 3-5 års erfarenhet av redovisning och löner. Erfarenhet från projektredovisning, gärna från bygg eller installationsbranschen är meriterande liksom erfarenhet från arbete med schabloner som hör ihop med lönehantering. Förändring och förnyelse uppskattas så erfarenhet och intresse för att utveckla rutiner och processer inom avdelningen på bästa sätt tror vi att du har. Då engelska är koncernspråket ska du även vara van vid att använda det, så väl i tal om skrift. Mycket goda kunskaper i Excel är viktigt.

Personliga egenskaper
Som Redovisningsekonom på Assemblin behöver du ha kvalitet och service i fokus, vara drivande och självgående. Du trivs med att ha ett stort eget ansvar och att stötta och dela med dig av dina kunskaper till kollegorna på avdelningen. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbete.  Du har en prestigelös inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Placeringsort: Västberga 

Om Assemblin:
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är cirka 7 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Assemblin med Meritmind. För mera information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm på 070-712 9808. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 februari 2018.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.