Redovisningsekonom med kundansvar till kund i Linköping

Linköping Heltid

Meritmind söker just nu för kunds räkning en kundansvarig redovisningsekonom med placering i Linköping. Rollen som kundansvarig redovisningsekonom är omväxlande och innebär både ansvar inom ekonomi, administration och ansvar för att behålla och utveckla befintliga kunder. Vi söker dig som trivs i en roll med både kundkontakt och administration samt brinner för professionell service.

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader och du som söker kan vara såväl underkonsult samt intresserad av att bli anställd konsult hos oss på Meritmind.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Kund och- leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Bokslut
 • Årsbokslut
 • Budgetering
 • Uppföljningar och ekonomiska analyser
 • Kundkontakt och konsultation
 • Utveckling av processer och rutiner
 • Övrig administration

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi alt liknande utbildning. Du har 2–3 års arbetslivserfarenhet som ekonom, gärna inom redovisning. Du hanterar årsbokslut och budget självständigt och erfarenhet av affärssystemet Agresso är meriterande. Du är trygg med att arbeta självständigt och att hantera kundkontakter. Utöver detta är du flytande i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift.

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen som kundansvarig redovisningsekonom hos vår kund är du till fördel strukturerad och tycker om varierade arbetsuppgifter. Du tar eget ansvar, är positiv, noggrann, lojal och serviceinriktad i din yrkesroll. Du har viljan och förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare ser vi gärna att du har lätt för att skapa förtroende och goda relationer med såväl kunder som kollegor.

Placeringsort: Linköping

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Emelie Palmqvist på emelie.palmqvist@meritmind.se alt 070-166 08 20. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 oktober. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.