Redovisningsekonom med stort intresse för controlling till Nespresso Premium Coffee i Bromma

Stockholm Heltid

Brightby söker en nyfiken och engagerad redovisningsekonom, med intresse för controlling, till Nespresso Premium Coffee i Bromma. Koncernen har verksamhet i Sverige, Finland och Danmark och ansvarar för försäljning mot företagskunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby. Efter ca 6 månader finns goda chanser att övergå i en anställning hos vår kund.

Söker du en roll som redovisningsekonom där du självständigt ansvarar för hela redovisningen? Vi erbjuder en bred tjänst hos en lönsam, långsiktig och processorienterad arbetsgivare som strävar efter ständiga förbättringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Analyser och controlling
 • Managementrapportering
 • Löpande redovisning
 • Leverantörsreskontra och kundreskontra
 • Kontoavstämningar
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Intrastat rapportering
 • Avstämning Bokföring lön (fil från extern part)
 • Månads-och årsbokslut
 • Delta i projekt samt utveckla och effektivisera rutiner och arbetsmetoder i redovisningsfunktionen

Vem är du?

Vi söker dig som har minst en kandidatexamen och 4-6 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har kvalitet, service och utveckling i fokus samt ett stort intresse för redovisning och analys.

Meriterande är om du har erfarenhet från lager- och momsredovisning samt bokslut för bolag verksamma i de övriga nordiska länderna. Du har goda kunskaper i Excel och har gärna jobbat i VismaNet (och SalesForce).

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare har du ett brinnande intresse för att förstå affären och vad som händer i verksamheten. Du uppskattar att arbeta i ett entreprenöriellt och internationellt företag. Du gillar att arbeta i team där man hjälps åt såväl högt som lågt.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Vi är måna om dig som konsult, du tillhör ett mindre konsultteam och har alltid en personlig kontakt med din konsultchef. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna Lisbeth Ahnström, lisbeth.ahnstrom@meritmind.se, 072-010 35 09.

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera