Redovisningsekonom med systemintresse till kund, Linköping

Linköping Heltid

Meritmind söker nu för kunds räkning en Redovisningsekonom med systemintresse till ett internationellt bolag i Linköping! För att trivas i rollen som redovisningsekonom hos vår kund är du till fördel en flexibel person som tycker om varierade arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar
  • Projektarbeten
  • Processförbättring av  ekonomisystemen
  • Ekonomisk uppföljning och kontroll
  • Service och stöd till organisationen i ekonomiska frågor

Kvaifikationer och erfarenhet:
Vi ser att du som söker har en kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande och du har minst 2-3 års erfarenhet som ekonom inom redovisning. Du besitter ett stort systemintresse och du är duktig på att arbeta i Excel. Då du kommer vara verksam i en internationellt bolag har du inga problem med att tala och skriva på engelska.

Personliga egenskaper:
Du är intresserad av redovisning, IT-system och support och har stort intresse av att lära sig nya saker och utvecklas.  Du tar eget ansvar, är positiv, engagerad, lojal och kommunikativ i din yrkesroll. Du trivs på en arbetsplats med engagerade medarbetare och där du är en del av en föränderlig miljö.

Placeringsort: Linköping

Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare. 

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta kandidatansvarig, Anna Wetterlöv på Meritmind på 070-773 36 64 alt anna.wetterlov@meritmind.se Urval kommer att starta vecka 31  men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11/8 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.