Redovisningsekonom sökes till OneMed

Göteborg Heltid

Vill du arbeta i en internationell och trivsam miljö? Till vårt Shared Service Center i Göteborg söker vi nu en erfaren, kunnig och ansvarstagande redovisningsekonom. Du kommer vara redovisningsansvarig för några av våra bolag inom koncernen och du ingår i SSC som består av 10 personer och du rapporterar till Finance Manager.  Tjänsten innebär samarbete med både kollegor inom koncernen samt externa kontakter såsom revisorer, banker etc.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Månadsavstämningar, rapportering av koncernmellanhavanden
  • Redovisning av moms, skatter och avgifter
  • Upprätta årsbokslut och årsredovisning samt deklaration
  • Analyser och uppföljningar av rapportering
  • Ansvara för bolagets interna kontroll och se till att den efterlevs
  • Delta i utvecklingsprojekt

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleexamen i ekonomi/redovisning alt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en gedigen kunskap inom redovisning och att arbeta självständig. Erfarenhet av Jeeves samt avancerad användare av Excel är meriterande. Du talar och skriver både engelska och svenska obehindrat.

Personliga egenskaper

Du har förmågan att se helheten, förstå samband och du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du är självklart noggrann, strukturerad och levererar enligt tidplan. För att trivas tillsammans med oss på OneMed så bör du gilla att jobba i ett utvecklingsorienterat bolag som har en prestigelös miljö med frihet under ansvar.

Som Redovisningsansvarig på OneMed erbjuds du:

  • En ansvarsfull roll i en internationell miljö på ett utvecklingsorienterat företag.
  • Ett ansvarsfullt och varierande arbete i ett företag som strävar efter att vara föregångare inom branschen.
  • Våra medarbetare är värdefulla för oss och vi strävar efter att ha en bra mix av människor med olika bakgrunder och erfarenheter vilket skapar en mångsidig och dynamisk arbetsplats.

Placeringsort: Göteborg

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Vi finns i åtta länder, har drygt 800 medarbetare och omsätter drygt 4 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar OneMed med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Heidi Höyem, 070-513 1622. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 februari 2020. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tjänsten är tillsatt.