Redovisningsekonom till Aklero Ekonomi AB, Linköping

Linköping Heltid

Redovisningsbyrån Aklero står under stadig tillväxt och vi på Meritmind har fått förtroendet att hjälpa dem rekrytera en bokslutssjälvständig redovisningsekonom till det framgångsrika teamet i Linköping.

Som anställd på Aklero erbjuds du en attraktiv arbetsplats där medarbetarna känner arbetsglädje och delaktighet. Här får du möjlighet att skapa din egna vardag och personliga utveckling, samtidigt som rekryteringen är en viktig pusselbit i bolagets fortsätta tillväxtresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Redovisningskonsult på Aklero kommer du vara verksam som konsult mot några av Akleros kunder. Rollen är bred inom redovisningsområdet och du utvecklas ständigt i rollen, samtidigt som du är mån om att få dela med dig av din kompetens.

  • Hantera och säkerställa den löpande redovisningen i ett antal kunduppdrag
  • Månadsvis sammanställa och rapportera till kund
  • Upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi ser att du som söker denna tjänst har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från miljöer med många olika kontakter eller från annan redovisningsbyrå. Det är meriterande om du är, eller i snar framtid, avser att bli auktoriserad redovisningskonsult. Vidare ser vi således att du har god förståelse för olika redovisningsregelverk.

Personliga egenskaper
Som person beskrivs du som strukturerad med hög analytisk förmåga. För att vinna framgång i rollen är din ambitionsnivå hög och ditt arbetssätt beskrivs som noggrant, ansvarsfullt och systematiskt. Du har förmåga att arbeta självständigt, men då du ingår i ett team trivs du att samarbeta och bidra med kompetens. Då rollen innefattar många olika kontaktytor ser vi att du som person är konsultativ och serviceinriktad.

Placeringsort: Linköping

Vad erbjuder Aklero Ekonomi dig?
– Flexibla arbetstider
– Möjlighet till löpande kompetensutveckling
– Trevliga kollegor som sitter i nya fräscha lokaler där det finns möjlighet till eget rum
– Generösa förmåner

Om Aklero Ekonomi
Aklero Ekonomi startades 1999 och erbjuder tjänster inom ekonomi, redovisning, styrning och ledning till företag och organisationer. De har kontor på 3 orter i Östergötland (Linköping, Kisa & Rimforsa) för att finnas nära och tillgängliga för sina kunder lokalt. De centrala kärnvärdena på Aklero Ekonomi är Närhet, Kundperspektiv och Frihet under ansvar.  Läs gärna mer här: http://aklero.se/

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aklero med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga070-2010355 alternativt anna.haga@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt en senast 8 mars 2020. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera