Redovisningsekonom till Didriksons

Borås Heltid

Om tjänsten
Vi söker nu en lösningsorienterad, analytisk, noggrann och vass redovisningsekonom till vår grupp där du rapporterar till ekonomichefen. Detta är ett vikariat på 1 år med start i oktober, och för rätt person finns stor möjlighet till tillsvidareanställning på bolaget.                    

Du kommer att självständigt ansvara för redovisningen för ett par bolag. Dina arbetsuppgifter består av löpande redovisning såsom kundreskontra, momsredovisning samt månads- och årsbokslut. Du har även kontakt med bolagets redovisningsbyrå.

För att trivas som bäst hos oss är du självständig, noggrann och kunnig. Är du också nyfiken och vill utvecklas i din roll vill vi gärna höra från dig!

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning på högskolenivå  samt 3-5 års praktisk erfarenhet av arbete inom redovisning. Du känner dig trygg och kunnig i din kunskap och har en analytisk och god förmåga att förstå och se helheten. Självklart behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du lösningsorienterad, driven samt noggrann. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, proaktiv och har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är en prestigelös team-player med stort engagemang och som trivs i en miljö som präglas av högt i tak och högt tempo!

Didriksons
Didriksons grundades 1913 av Julius och Hanna Didrikson med visionen att hålla fiskare torra och varma. 107 år senare är bolaget ett av Skandinaviens ledande varumärken inom jackor och tillverkar idag outdoor-plagg för hela familjen att använda i stan liksom vid havet. Vi hoppas och tror att alla som arbetar hos oss känner sig stolta och trygga över att vi levererar och producerar hållbara funktionskläder. Vi tror på att integration mellan alla våra avdelningar är avgörande för välmående och framgång. Vi tror att vi, genom att inspirera till ett aktivt liv och rikt umgänge mellan kollegor, bättre möter våra kunders behov och på så sätt kan behålla den standard som vi idag står för, både gentemot slutkund men också mot omvärlden och miljön. Didriksons omsätter cirka 500 miljoner kronor, och säljs i över 19 länder med en tredjedel av försäljningen online. Bolaget ägs av Adelis Equity och har huvudkontor i textilstaden Borås.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete tillsammans med positiva och trevliga kollegor i ett bolag med god stämning och kultur. Bolaget har också hög medarbetarnöjdhet.

Ansökan

Den här rekryteringen sköts av Meritmind. För er information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marianne Seal på 0701 660863.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera