Redovisningsekonom till bolag i Lund

Malmö Heltid

Är du nyfiken på att arbeta som konsult i en roll som redovisningsekonom? Då kan detta vara möjligheten för dig att ta dig an ditt första uppdrag. Vi hjälper just nu ett större bolag i Lund att hitta en konsult till ekonomiavdelningen. Du kommer alltså ha din arbetsplats hos kund och vara anställd hos oss på Meritmind.

För att lyckas i just den här rollen är du en person som med ett prestigelöst och strukturerat sätt tar dig an dina arbetsuppgifter samt att du är van systemanvändare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Bankavstämningar
  • Manuella bokningar vid månadsbokslut
  • Erfarenhet av anläggningstillgångar
  • Allmänt förekommande administrativa arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser med fördel att du har erfarenhet från en liknande roll och att du är trygg i samtliga delar i det löpande arbetet. Det är ett krav att du är generellt systemstark och snabbt sätter dig in i att hantera nya samt att du behärskar engelska på mycket god nivå i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som arbetar med god struktur, är service minded och flexibel samt har ett gott öga för detaljer. Utöver detta är du lojal och har god arbetsmoral och är mån om att utföra ett korrekt arbete. Du uppskattar ett gott samarbete och vet vikten av att skapa goda relationer med både dina kollegor och företagets kunder.

Ansökan

Vad erbjuder vi dig?

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Anna Granberg anna.granberg@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer