Redovisningsekonom till Botrygg AB, Linköping

Linköping Heltid

Är du en ansvarstagande redovisningsekonom som drivs av att arbeta med kvalificerat redovisningsarbete? Vill du vara verksam inom ett företag som vill erbjuda en stimulerande arbetsplats där medarbetarna utvecklas professionellt och intellektuellt? Då är detta rätt roll för dig!

Botrygg rekryterar nu, via oss på Meritmind, en riktigt vass redovisningsekonom till deras ekonomiavdelning i Linköping.  Botrygg är övertygade om att nöjda medarbetare ger goda resultat. De strävar efter att vara en arbetsplats som deras anställda rekommenderar för andra och där det finns en trygghet och delaktighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Löpande redovisning
 • Avstämningar
 • Moms och deklarationer
 • Rapportering för byggbolaget
 • Upprättande av årsbokslut och dokument till årsuppföljning
 • Framtagande av olika ekonomiska rapporter, analyser och uppföljningar, såsom säljkalkyler, förvärvsanalyser och liknande.

Ekonomiavdelningen består av 10 personer och du rapporterar till ekonomichef. Rollen innefattar även månatlig samordning och uppdatering av projektkalkyler i samarbete med projektledare och byggchef.

Kvalifikationer och erfarenhet
Som sökande har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har tidigare erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete och är självgående i alla delar av löpande redovisning och bokslut. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med successiv vinstavräkning och koncernredovisning.

Då tjänsten innebär kontakt med både svenska och utländska leverantörer och kunder har du goda kunskaper i tal och skrift både på svenska och engelska. Vidare ser vi att dina Excelkunskaper är utöver det vanliga, du är systemintresserad och alltid mån om att hitta det bästa effektiva arbetssättet.

Personliga egenskaper
För att passa in hos Botrygg och för att vara framgångsrik i rollen beskrivs du som driven, noggrann och serviceinriktad. Du har förmågan att utföra flera olika uppgifter parallellt och tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo. Vidare är du självgående och har vana vid att arbeta mot deadlines.

Placeringsort: Linköping

Vad erbjuder företaget dig?

 • Frihet under ansvar och korta beslutsvägar
 • Varierande arbetsuppgifter
 • Fina lokaler nära stadskärnan med tillgång till eget arbetsrum
 • Trevliga kollegor med bra sammanhållning genom hela företaget

Om Botrygg
Botrygg är ett familjeägt företag i tredje generationen som planerar, bygger och förvaltar hyresrätter och bostadsrätter. De driver även projekt med enfamiljshus med äganderätt och samhällsfastigheter. Bolaget har sedan 90-talet drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. Under senare år har Botrygg producerat cirka 500 lägenheter per år. Produktionen drivs i egen regi. Idag omfattas beståndet av cirka 3000 hyresrätter, därutöver förvaltas cirka 1500 bostadsrätter. De är verksamma i Linköping, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Uppsala och Örebro

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Botrygg med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga070-201 03 55. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 december 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 Välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera