Redovisningsekonom till Fitness24Seven, Lund

Lund Heltid

Vi rekryterar nu en Redovisningsekonom till Fitness24Seven i Lund!  

Du kommer ingå i ekonomiavdelningen som består av 15 medarbetare, men du har kontaktytor över hela verksamheten och ekonomiavdelningen är delaktiga i många projekt internt. I den här rollen rapporterar du till CFO. 

Fitness24Seven är ett spännande bolag som fortsätter att etablera sig på nya orter i olika länder. Bolaget har idag drygt 250 anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Självständigt ansvara för bokslut, moms, skatter, myndighetsrapportering mm för utvalda bolag/processer 
  • Löpande redovisning 
  • Delta i revisionsförberedelserna vid årsbokslut 
  • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesser 
  • Erbjuda kunskap, råd och operativ support till andra enheter/bolag inom koncernen 
  • Ad hoc-frågor inom redovisningsområdet 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med högskole-/universitetsexamen inom ekonomi och runt 2-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du arbetat i Microsoft Dynamics är det ett plus.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en lagspelare, med ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att växla tempo. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vad erbjuder företaget dig?
Fitness24Seven verkar i en framtidsbransch med ett koncept som är gångbart i såväl goda som sämre tider. Man har fokus på god sammanhållning bland annat genom gemensam träning några gånger i veckan under lunchen. Du tränar dessutom kostnadsfritt på samtliga av Fitness24Sevens anläggningar runt om i världen. Utöver detta finns förmåner som friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Personlig och professionell utveckling är något som genomsyrar verksamheten och man ger sina medarbetare chansen att utvecklas och ta mer ansvar. 

Placering
Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Lund med närhet till kollektivtrafik samt garage.

Om Fitness24Seven 
Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 250 anläggningar i 5 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility. 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Fitness24Seven med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Pontus Lasson på 070 166 08 38, pontus.lasson@meritmind.se på Meritmind. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen) 

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. 

Välkommen med din ansökan! 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer