Redovisningsekonom till KKB

Kävlinge Heltid

Vill du arbeta på ett fastighetsbolag i en kommun på stark frammarsch och i stor utveckling? Då ska du söka jobbet som Redovisningsekonom på KKB i Kävlinge kommun. Du kommer att jobba i en grupp på fem ekonomer och rapportera till ekonomichef. I rollen finns stora möjligheter till förändringsarbete samt utveckling och optimering av processer och arbetsrutiner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Löpande redovisning, delårs-, årsbokslut och årsredovisning
 • Ta fram och utveckla rapporter, sammanställningar och analyser
 • Medverka vid revision och löpande granskning
 • Medverka i budget och prognosarbete
 • Skatter och deklarationer
 • Aktivt medverka till att utveckla och effektivisera arbetsprocesser och IT-system
 • Säkerställa anpassning efter regelverk och upprätthålla hög kvalitet och god intern kontroll i redovisning och rapportering
 • Rådgivning till verksamheten gällande bokföring, redovisning, rapportering, skatter

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi ser att du som söker denna tjänst har vidareutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst fem års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har stor erfarenhet och goda kunskaper av att arbeta i och underhålla affärs- och ekonomisystem och du är en van Officeanvändare, speciellt Excel och Outlook.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har hög samarbetsförmåga och vill bidra till de uppsatta gemensamma målen inom KKB. Du har en positiv grundinställning och du är inte rädd för att fatta beslut inom rollens ansvarsområde. Med noggrannhet och systematik tar du dig an dina arbetsuppgifter och du tycker om att skapa struktur och ordning i ditt arbete. Givetvis levererar du kvalitet inom utsatt tid. Du kommer att ha många kontaktytor inom företaget så det är viktigt att du är öppen, kommunikativ och hjälpsam.

Vad erbjuder företaget dig?
På KKB finns det stora möjligheter för dig att vara med och utveckla processer och arbetssätt på ekonomiavdelningen. Du kommer få stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas ytterligare i din roll som Redovisningsekonom. Som anställd på KKB får du bland annat ta del av ett frikostigt friskvårdsbidrag och måltidsförmåner.

Placeringsort: Kävlinge

Om KKB
KKB Fastigheter AB är ett av Kävlinge kommun helägt, allmännyttigt bostadsbolag. Vi erbjuder ett varierande utbud av hyresrätter, har en central roll i kommunens bostadsförsörjning och är ledande i fråga om hyresgästinflytande. Bolaget har omfattande nyproduktion och bedrivs efter affärsmässiga principer. Sedan årsskiftet 2015/2016 sköter KKB förvaltningen åt sitt systerbolag KKL som är ägare till kommunens samhällsnyttiga fastigheter.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar KKB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Helena Centerblad,0707-49 99 63 eller helena.centerblad@meritmind.se.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera