Redovisningsekonom till Meritmind, Östergötland

Linköping, Norrköping, Mjölby, Vadstena, Tranås, Skänninge, Motala, Boxholm Heltid

Arbetar du idag som redovisningsekonom och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Meritmind söker nu konsulter som vill arbeta med redovisning ute hos våra kunder i Östergötland. Du får tillgång till ett stort nätverk av kompetenta medarbetare som träffas regelbundet för utbildningar, workshops och andra sociala aktiviteter. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till våra kunders utveckling!

Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsekonom:

  • Självständigt ansvara för bokslut, skatter och deklarationer och andra legala frågeställningar
  • Löpande redovisning
  • Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
  • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesser
  • Delta i projekt inom redovisningsområdet
  • Hantera momsfrågor och upprätta momsdeklaration

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har studerat ekonomi på eftergymnasial nivå. Erfarenhet från redovisningsroller på en större ekonomiavdelning är meriterande, samt om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som konsult hos oss på Meritmind är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Tillsammans hittar vi på många roliga aktiviteter och vi är måna om dig som konsult och du har alltid en personlig kontakt med din konsultchef. I rollen som redovisningskonsult får du kombinera din sociala förmåga med dina kunskaper inom redovisning och bokslut.

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på Meritminds hemsida

 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Josefine Fransson på josefine.fransson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen):

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer