Redovisningsekonom till Meritminds konsultverksamhet, Linköping

Linköping Heltid

Till vårt härliga konsultteam söker vi nu fler konsulter med redovisningsbakgrund.

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Sedan starten för 20 år sedan har vi haft en expansiv tillväxt och idag arbetar vi med många av Sveriges största och mest namnkunniga företag. Vi har spännande konsultuppdrag inom olika branscher och som konsult hos oss får du tillgång till ett stort nätverk av kompetenta medarbetare som träffas regelbundet för utbildningar, workshops och andra aktiviteter. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till våra kunders fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden som redovisningskonsult

 • Självständigt ansvara för bokslut, skatter och deklarationer och andra legala frågeställningar
 • Löpande redovisning
 • Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
 • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesser
 • Delta i projekt inom redovisningsområdet
 • Hantera momsfrågor och upprätta momsdeklaration

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från redovisningsroller på en större ekonomiavdelning. Du har goda kunskaper i IFRS och andra regelverk samt uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som konsult hos oss på Meritmind är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

 Vad kan vi erbjuda dig?

 • En trygg tillsvidareanställning med fast lön både på och mellan uppdrag
 • 30 dagars semester
 • Generöst friskvårdsbidrag
 • Kompetensutveckling
 • Förmåner via Benify
 • Sociala aktiviteter i form av nätverksträffar, konferenser, kick-offer osv.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Tillsammans hittar vi på många roliga aktiviteter och vi är måna om dig som konsult och du har alltid en personlig kontakt med din konsultchef. I rollen som redovisningskonsult får du kombinera din sociala förmåga med dina kunskaper inom redovisning och bokslut.

Placeringsort: Linköping, Norrköping, Mjölby, Finspång

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 370 medarbetare.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta konsultchef Malin Helg på malin.helg@meritmind.se eller 070-224 27 77 alternativt konsultchef David Otterborg på david.otterborg@meritmind.se eller 070-166 08 96. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.