Redovisningsekonom till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Stockholm Heltid

Arbetar du idag som kvalificerad Redovisningsekonom eller som Redovisningsansvarig och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag?

Meritmind fortsätter att växa och vi söker nu dig som är van att arbeta självständigt med redovisningsfrågor och som vill bli anställd konsult hos oss genom rollen som Redovisningsekonom eller Redovisningsansvarig. Vill du bli en del av vårt härliga gäng med en trivsam organisation och fantastiska förmåner?  Vi har spännande konsultuppdrag inom många branscher och som anställd konsult inom redovisning får du tillfälle att utvecklas i karriären.

Våra kunder på Meritmind är framförallt stora till medelstora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Vi hoppas att du vill bli en del av oss och vara med och bidra till våra kunders fortsatta utveckling och framgång.

Är du mer intresserad av att som egen företagare med F-skattsedel ta uppdrag via oss som associerad konsult går det precis lika bra.

Kvalifikationer och erfarenhet:
-Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande
-Har arbetat självständigt med redovisningsfrågor och bokslut
-5-8  års erfarenhet av rollen som Redovisningsekonom eller Redovisningsansvarig
-Du är en van användare av Excel samt har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem
-God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
-Att ha arbetat med K3 och IFRS är meriterande.

Personliga egenskaper:
För att du ska trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Som person är du flexibel, lösningsorienterad, nyfiken och engagerad med en hög social kompetens. Du trivs att jobba både i team och självständigt och vill vara med och skapa värde samt bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Stockholm län

 Vad kan vi erbjuda dig?

 • En trygg tillsvidareanställning med fast lön både under och mellan uppdrag
 • Vi är måna om dig som konsult, du tillhör ett mindre konsultteam och har alltid en personlig kontakt med din Konsultchef
 • Ambitiösa kollegor som värnar om varandra
 • Kollektivavtal
 • 30 dagars semester
 • 4 000 kr i friskvårdsbidrag
 • Förmåner via Benify
 • Tjänstepension ITP 1
 • Kompetensutveckling, konsultfrukost, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter
 • Kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Om Meritmind
Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på  www.meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Kandidatansvarig, Pernilla Larsson på pernilla.larsson@meritmind.se, 0707-91 21 07. Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl a att du kommer att få göra arbetspsykologiska test om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i din CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.