Redovisningsekonom till Norconsult, Göteborg

Göteborg Heltid

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt konsultbolag inom Samhällsbyggnad och är en del av den norska Norconsult-koncernen. Meritmind har fått förtroendet att rekrytera en redovisningsekonom till Norconsults redovisningsteam i Göteborg. Som en del av redovisningsteamet på fem personer erbjuds du ett utvecklande arbete i ett företag med god tillväxttakt. Samarbete är ett av våra ledord och tillsammans fokuserar teamet löpande på att förbättra rutiner och utveckla sina processer. Inom Norconsult jobbar man för att skapa hög trivsel och hög medarbetarnöjdhet för personalen. Du rapporterar till Redovisningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bokslutsavstämningar och bokslutsarbete
  • Löpande redovisning
  • Moms och arbetsavgifter i Sverige och Norge (registrerad för norsk moms)
  • Stötta i arbetet med årsredovisningar
  • Delaktig i löpande förbättringsarbete

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av redovisning, upprättande av bokslut, moms och arbetsgivaravgifter. Det är meriterande om du har bakgrund från att arbetat med konsult-och projektrelaterade verksamheter. Du är en van användare av Excel och olika affärssystem. Bolaget har Maconomy som affärssystem och Cognos som rapporteringssystem. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas hos Norconsult och vara framgångsrik i din roll som redovisningsekonom ser vi att du är prestigelös och samarbetsvänlig. Du är en noggrann och strukturerad person som gillar att delta i utvecklings-och förbättringsarbete.

Norconsult erbjuder
Norconsult erbjuder dig anställning i ett medarbetarägt bolag med friskvårdsbidrag, hälsokontroll, liv- och olycksfallsförsäkring och sommar-och vintertid.

Placeringsort: Göteborg, Lindholmen

Om Norconsult
Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Vi är ett 100 % medarbetarägt företag. För mer information om oss, läs mer på vår hemsida: www.norconsult.se
Ta gärna en titt på din blivande chef: https://www.linkedin.com/in/karl-holgerson-9495aa6b/

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Norconsult med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Heidi Höyem, 0705–131622. Intervjuer -och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera