Redovisningsekonom till Raymond, Mölnlycke

Mölnlycke Heltid

 

Vi är så glada att vi har fått förtroendet att söka efter Raymonds nästa redovisningsekonom. I denna roll kommer du befinna dig mitt i den spännande energiomställningen!

Du kommer kliva in i ett framtidsbolag som just nu befinner sig på en oerhört expansiv och kraftfull tillväxtresa. För att lyckas med uppdraget väljer Raymond sina kollegor med stor omsorg. För företaget är personalen den största tillgången och därför är det självklart att de är måna om att erbjuda bra arbetsvillkor, säkerhet och kompetensutveckling. Raymond tror på ett öppet och dedikerat företagsklimat där du uppmuntras bidra med dina kunskaper, delta med ditt engagemang och brinna för affären varje dag!

Varmt välkommen att vara med och skriva företagshistoria!

Vad innebär tjänsten?

Som redovisningsekonom kommer du självständigt ansvara för:

  • Alla delar i den löpande bokföringen
  • Moms och skatteredovisning
  • Behjälplig månadsbokslut och avstämningar konton
  • Periodiseringar och avskrivningar

Du kommer arbeta nära Raymonds erfarna redovisningsansvarig och Business Controller. I teamet finns även två ekonomiassistenter som ansvarar för arbetet med reskontran.

Redovisningsekonom i spännande bolag
Redovisningsekonom i spännande bolag
Dina kvalifikationer:

Du är en erfaren redovisningsekonom och känner dig mycket bekväm med den löpande bokföringen.

Företaget växer kraftfullt och det råder ett högt tempo, något som du både trivs med och som får dig att blomma. Du har mycket energi och motiveras av att finna nya, effektiva lösningar på frågor som dyker upp under resans gång. ”Vad spännande” tänker du och finner lösningen genom att lägga samman din  erfarenhet, dina kunskaper inom redovisning med en påtaglig nyfikenhet och drivkraft”. Du delar sedan generöst dina resultat med teamet.

Stämningen på Raymond är lättsam, engagerad och full av entreprenadskap. ”Det är högt i tak och vi trivs verkligen tillsammans, många goa skratt blir det” berättar Lina på Raymond. Du kommer trivas som bäst om också du motiveras av att vara en viktig lagspelare i teamet. Du motiveras av att se resultatet av ett engagerat arbete där långt ifrån allt finns inskrivet i handboken.

Det är meriterande och vi tror att du har en eftergymnasial utbildning på yrkeshögskola eller universitet/högskola. Saknar du utbildning har du istället en gedigen erfarenhet från motsvarande roll under flera år. Du är flygfärdig från start.

Du har ett starkt intresse för IT och stor systemvana. Du är en frekvent och skicklig användare av Excel Vill en kollega lära sig mer om pivottabeller delar du gärna och generöst med dig av din kunskap.

Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift i både svenska och engelska.

Om Raymond:

Raymond tar energiomställningen på största allvar och är din helhetsleverantör av hållbar och effektiv solenergi. Vi projekterar, konstruerar, bygger och installerar din solcellsanläggning. Vi är med hela vägen – från förstudie på plats hos dig till igångsättning. Vi kravställer, utvecklar, designar och projekterar våra egna installationer  på huvudkontoret i Mölnlycke. Våra komponenter, såsom paneler och växelriktare, kommer från ledande tillverkare – byggda enligt våra specifikationer. Flera av våra lösningar är egna patent, exempelvis vår smarta monteringslist som säkrar mot läckage och underlättar för våra montörer. Vår vision är att göra det enkelt för alla att dra nytta av solens energi – vi vill göra det möjligt för dig att producera lika mycket el som din fastighet och dina fordon förbrukar.

 ”– Jag brinner verkligen för energiomställningen och tillsammans med teamet på Raymond står både industrialisering och fortsatta innovationer inom solcellslösningar på agendan varje dag. Nu ska vi accelerera omställningen mot förnybar energi och ser det som vårt kall att hjälpa varje hushåll få solelproduktion att bli mer hållbar, effektivare och snyggare än någonsin.” /Oscar Fors VD

Vi är ett svenskt företag som utvecklar produkter för hela Sverige, inklusive de områden där snölasterna är som högst. Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, hustillverkare, industrier, fastighetsägare och byggbolag i hela Sverige. Våra egna installatörer ansvarar för projektering och montering på plats hos våra kunder. På så sätt säkerställer vi kvalitet och estetik. Det ska funka och se snyggt ut! Under 2018 startades vår resa under namnet GruppSol av Mattias Hansson, Daniel Magnergård och Anders Eriksson. Hösten 2022 bytte vi namn till Raymond. Vi har installerat ca 2000st anläggningar runt om i Sverige.

Läs mer om bolaget https://www.raymondsolar.com/

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef  Jenny Österberg jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

Tjänsten är tillsatt.

Digital infoträff om livet som konsult

Delta på vår digitala infoträff den 12 oktober. Där får du information och inspiration för att kunna utvärdera om arbetet som konsult är något som passar dig.

Läs mer

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera