Redovisningsekonom till stort bolag!

Stockholm Heltid

Nu söker vi för vår kunds räkning en Redovinsingsekonom till ett spännande bolag inom Restaurang- och livsmedels- branschen.

Kunden är världens största företag inom service och facility management med ca 500 000 duktiga medarbetare i över 45 länder. De är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter runt om i Sverige och verksamheten omsätter idag ca 3 miljarder kronor. I Sverige är de ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar

 

Dina arbetsuppgifter

Till ekonomiteamet i Solna, där de sitter i fina lokaler i Mall of Scandinavia, kommer man jobba med nio kollegor där arbetet är fördelat på olika områden.

I denna roll kommer ansvaret vara brett och varierande. Du kommer att ansvara för löpande redovisning, avstämningar, moms, anläggningsregister och arbete kring korttransaktioner. Du kommer även jobba med uppstarter och nedstängningar av nya enheter och i boksluten ansvarar du för ett antal balanskonton.

Det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsprojekt där en stor del handlar om att jobba för kompetensöverföring mellan kollegorna.

Med tiden kommer du att kunna växa in i nya arbetsuppgifter och jobba med både årsbokslut och årsredovisningar.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som arbetat som redovinsingsekonom i minst 2-3 år.  Vi söker dig som kan arbeta självständigt, fatta egna beslut och känner sig trygg i redovisning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna roll. Du är framåt, driven och har en vilja att lära dig och utvecklas. Du tar initiativ och har förmågan att förstå helheten i en komplex organisation. I rollen kommer jobba nära verksamheten, varför det är en stor fördel om du är kommunikativ, social och har lätt för att ta kontakt med människor samt tycker det är roligt med många kontaktytor.

Du gillar en miljö präglad av snabba ryck, gemenskap och arbetsglädje. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och noggrann. Du  är initiativrik och har ett flexibelt förhållningssätt.

Slutligen behöver du behärska svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

 

Tillsättning: Omgående

Placering: Solna, Mall of Scandinavia

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Under provanställningen kommer du vara anställd på Meritmind/Brightby

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.
Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Läs om livet som anställd konsult på Meritmind

Läs mer