Redovisningsekonom till TruckCam, Katrineholm

Katrineholm Heltid

Har du erfarenhet av redovisning och känner dig redo för nästa steg i karriären? Vill du få möjlighet att utvecklas och bredda dina ekonomikunskaper inom ett internationellt bolag? Då kan detta vara den perfekta rollen för dig!

Meritmind rekryterar nu för TruckCams räkning en driven och nyfiken medarbetare till deras ekonomiavdelning i Katrineholm. Under varumärket TruckCam designar och levererar de utrustning och industriella lösningar till lastbils- och bussindustrin världen över. Bolaget är en del av Snap-on som är noterat på New York Stock Exchange. TruckCam förbereder sina finansiella rapporter enligt US GAAP och SOX.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer ha ett nära samarbete och dialog med bolagets ekonomichef, och tillsammans kommer ni vara en viktig del i bolagets fortsatta tillväxtresa. Som redovisningsekonom kommer du ha många olika kontaktytor inom bolaget, och vara delaktig i deras jakt på ständig förbättring.

 • Fakturering
 • Löpande redovisning
 • Avstämningar
 • Delaktighet i månads- och årsbokslut
 • Stötta ekonomichefen

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med fördel inom redovisning, och du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ditt intresse för system är starkt och du älskar att arbeta med Excel. Då du kommer vara verksam i internationell koncern har du inga problem med att tala och skriva på engelska.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter egenskaper som noggrann, resultatorienterad och analytisk. Du beskrivs som en social person som gärna arbetar med många olika uppgifter fast alltid med fokus på god kvalité. Du har inga problem att arbeta självständigt, vidare är du mån om att ständigt utvecklas och lära dig nya sak i en föränderlig miljö.

 

Placeringsort: Katrineholm

Vad erbjuder företaget dig?

 • En utvecklande roll på börsnoterat bolag där det finns möjlighet att vidga sina arbetsuppgifter
 • Stora möjligheter att vara med och utveckla processer och arbetssätt på ekonomiavdelningen
 • Fräscha nya lokaler
 • Flexibla arbetstider samt friskvård

Om företaget

TruckCam (under företagsnamnet Car-O-Liner Commercial AB) är en del av Snap-on, en ledande global innovatör som tillverkar verktyg, utrustning, diagnostik, reparationsinformation och systemlösningar för professionella användare. De har 12 600 anställda över hela världen och en omsättning på cirka 4 miljarder dollar.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar TruckCam med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga070-2010355. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 december 2019.  Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.