Redovisningsekonom till Vesper Group, södra Stockholm!

Stockholm Heltid

Nu söker vi på Brightby en erfaren Redovisningsekonom Vesper Group i Söderort! Är du noggrann och analytiskt lagd? Vill du jobba tillsammans med ett trevligt team, som månar om varandra och har roligt ihop i en spännande bransch? Då är det här nästa steg för dig! Under de 6 första månaderna är du anställd hos oss på Brightby och därefter finns möjlighet till överrekrytering till Vesper Group. Du utför uppdraget hos vår Vesper, som erbjuder flexibilitet och ”frihet under ansvar”. Det innebär att du kan arbeta på distans några dagar i veckan.
Ansök till tjänsten redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Redovisningsekonom

 • Löpande bokföring
 • Hantera kund- och leverantörsreskontra självständigt ax-limpa
 • Månadsbokslut
 • Momsdeklarationer
 • Lönehantering
 • Hjälpa till med kontorsuppgifter tex. inköp mm.

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Vi söker dig som har arbetat med ekonomi i minst 5 år
 • Har en god förståelse för bokslut
 • Kan hantera och har god förståelse för löner
 • Har arbetat i olika ekonomisystem
 • Goda kunskaper i Excel
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Personliga egenskaper
För att lyckas hos vår Vesper tycker du det är roligt, trivs och är intresserad av att fortsätta utvecklas i rollen som Redovisningsekonom.

Med din noggrannhet och analytiska förmåga ”har du ett öga” för att se att arbetet utförs korrekt samt kan se ekonomiska sammanhang. Vidare får du energi av att komma i kontakt med människor. Du tycker det är roligt att få ”hoppa in” och hjälpa till där det behövs i verksamheten.

Om kunden

Vesper Group är verksam inom säkerhet och erbjuder många olika säkerhetstjänster. De arbetar för att hjälpa och trygga deras kunders verksamheter och personal. Företaget grundades i början av 2000-talet och fortsätter idag att växa.

www.vespergroup.se

Vad erbjuder Brightby dig?

Vi på Brightby är väldigt måna om att du ska må bra av och på jobbet, därmed är vi stolta att erbjuda dig möjlighet till en tillsvidareanställning som konsult. Det innebär en trygganställning med kollektivavtal, gemenskap och utveckling. Självklart har vi också förmåner som; försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify. Du kommer ingå i ett team med andra konsulter samt få en personlig kontakt med en av våra konsultchefer.

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar, seminarium, föreläsningar samt konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag!

I denna process samarbetar Vesper Group med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta Caroline Nicklasson: caroline.nicklasson@meritmind.se eller på telefonnummer 070 166 08 46

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.