Redovisningsekonomer & controllers till konsultuppdrag i Uppsala och norra Stockholm

Stockholm Heltid

Arbetar du idag med kvalificerat redovisning eller controllerarbete och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Vi söker nu dig som redan är eller går i tankarna att bli associerad konsult och som vill ta uppdrag i norra Stockholm alternativt Uppsala. Det är en fördel om du är tillgänglig omgående eller inom snar framtid.

Som interim konsult går du ut i uppdrag som exempelvis redovisningsekonom, ekonomiansvarig, redovisningschef, koncernredovisare, Business Controller, eller Financial controller beroende på din kompetens och kundens behov.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
 • Budget & prognosarbete
 • Uppföljning och analys av resultat och utfall
 • Kontoavstämningar och rapportering
 • Konsolidering av bolag
 • Löpande bokföring
 • Skatt och moms
 • Årsredovisning

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från redovisningsroller eller controllerroller på större ekonomiavdelningar. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi- och affärssystem, och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som interim konsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad erbjuds du hos Meritmind?
Som interim konsult hos oss erbjuds du varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.
Jobba som konsult

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef/kandidatansvarig Julia von Krusenstierna på 070 751 21 97 eller Julia.krusenstierna@meritmind.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 juni 2019.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.