Redovisningsekonomer sökes till Meritmind i Västerås

Västerås Heltid

Just nu pågår en omvandling på arbetsmarknaden och redovisningsrollen är en av dessa roller som kommer att förändras inom de närmsta 10 åren. Är du nyfiken på hur rollen kommer att se ut framöver och vill du vara med och hjälpa våra kunder att ta steget in i framtiden? Då är konsultrollen något för dig!

Tack vare din erfarenhet som redovisningsekonom på större bolag så har du sett både det ena och det andra och har mycket erfarenhet att bidra med. Detta i kombination med en nyfikenhet och ett intresse att själv också få fortsätta utvecklas i rollen gör att du har möjlighet att göra skillnad hos våra kunder.

Som konsult på Meritmind erbjuds du en fast anställning med varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Vill du veta mer om hur det är att vara konsult hos oss, läs här; https://meritmind.se/konsult/

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
 • Kontoavstämningar och rapportering
 • Löpande bokföring
 • Lagervärdering
 • Projektredovisning
 • Moms och skatter
 • Årsredovisning
 • Föredragande för styrelse
 • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att utveckla och förbättra processer

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från redovisningsroller, gärna på producerande bolag. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem, och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad kan vi erbjuda dig?

 • En trygg anställning med marknadsmässig lön
 • Livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag
 • Seminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteter
 • Utmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher

Placeringsort: Västerås med omnejd

Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information om hur det är att arbeta som konsult hos Meritmind är du välkommen att höra av dig till konsultchef, Caroline Kallin på caroline.kallin@meritmind.se.

Denna tjänst kan du söka så länge den finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.