Redovisningsekonomer sökes till Meritminds konsultverksamhet, Göteborg

Göteborg Heltid

Meritmind i Göteborg behöver bli fler! Vi söker dig som idag är kvalificerad ekonom med bakgrund inom redovisning och som är nyfiken på nya spännande erfarenheter genom rollen som konsult.

Som konsult hos Meritmind är du med och levererar interimslösningar hos våra kunder. Våra uppdrag för kvalificerade redovisningsekonomer är tex inom rollerna; redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, ekonomichef, redovisningsrelaterad controller eller CFO. Uppdragen sträcker sig ofta över längre perioder, vilket ger tid och möjlighet att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag, ofta med välkända varumärken, i olika branscher.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Bokslut och årsredovisning
 • Koncernredovisning
 • Analysarbete relaterat till kundens verksamhet
 • Uppföljning och rapportering
 • Projektstöd/ledning
 • Rådgivning inom ekonomi
 • Finansrelaterat controllerarbete

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och är bokslutssjälvständig med några års erfarenhet som kvalificerad redovisningsekonom. Du har förståelse för de olika redovisningsregelverken och har både vana och intresse av att navigera i olika systemmiljöer. Om du har fördjupat dig inom något specifikt kunskapsområde är vi måna om att du skall få uttryck för detta både hos kund och till dina konsultkollegor – om du vill!

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av mötet med nya människor och miljöer. Du arbetar såklart strukturerat, är resultatorienterad och vill med värme skapa mervärde och har drivet att sätta ett stort leende på läpparna hos kunden.

Förutom spännande uppdrag erbjuder Meritmind
Som konsult hos oss har du givetvis en trygg anställning med fast lön och förmånspaket genom Benify. Vi är måna om din kompetensutveckling och erbjuder därför tillgång till MeritGo – micro-learning i kubik (vår stora digitala utbildningsplattform), som komplement till annan form av kompetensutveckling. Vi bjuder in till en miljö där vi alla är en del av Meritmind – oavsett om du som konsult har ditt dagliga arbete på plats hos kund. Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Placeringsort: Göteborg

Ansökan

Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Vid eventuella frågor, välkommen att kontakta Malin Lihnell, Konsultchef på Meritmind, malin.lihnell@meritmind.se eller 0729-95 26 98.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomi. Vi är ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap är en självklarhet! Företag och organisationer anlitar oss för interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Vi har medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping och hjälper kunder i hela Sverige och internationellt. Meritmind grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera