Redovisningsekonomer till Meritminds konsultverksamhet, Linköping

Linköping Heltid

Arbetar du idag som kvalificerad redovisningsekonom eller som redovisningsansvarig och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Meritmind söker nu dig som är van att arbeta självständigt med redovisningsfrågor och som vill bli en del av vårt ambitiösa och kompetenta konsultteam i en trivsam organisation med högt i tak. Våra kunder på Meritmind är framförallt stora till medelstora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Vi hoppas att du vill bli en del av oss och vara med och bidra till våra kunders fortsatta utveckling och framgång.

Är du mer intresserad av att som egen företagare med F-skattsedel ta uppdrag via oss som associerad konsult går det precis lika bra.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden;

  • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Kontoavstämningar och rapportering
  • Löpande bokföring
  • Projektredovisning
  • Moms och skatt
  • Årsredovisning
  • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att utveckla och förbättra processer

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från medelstora/stora företag och du kan hantera bokslut självständigt. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.  Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem, samt om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som konsult hos Meritmind är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du är en ansvarstagande person som  arbetar strukturerat och som ser vikten av kvalitet och noggrannhet i det arbete du gör.  Du har en prestigelös inställning,  är serviceinriktad och tycker om att möta nya människor och miljöer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med spännande uppdrag i olika verksamheter och branscher. Hos oss får du en tillsvidareanställning och du har fast lön både på och mellan uppdrag samt 30 dagars semester.  Vi erbjuder också fortlöpande kompetensutveckling, livsstilsförmåner och är anslutna till kollektivavtal.  Inte minst ingår du i ett härligt team som träffas kontinuerligt på sociala aktiviteter, seminarier och nätverksträffar.

Läs mer om vardagen som konsult på Meritmind här: https://meritmind.se/jobba-som-konsult/

Placeringsort: Linköping med omnejd

Om Meritmind
Meritmind är ett ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi och styrning. Vi är ca 350 anställda inom koncernen, omsätter en halv miljard och har kontor på fem platser i Sverige. Vi har ett starkt varumärke inom ekonomiområdet och är ledande inom vår nisch. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke – om kunden, konsulten, kandidaten och alla andra. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef David Otterborg på david.otterborg@meritmind.se eller 070 -166 08 96.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjlig dock senast 25 oktober 2020.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera